Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

B1 B1,
Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace. continuă pe B1

Victor Ponta face dezvaluiri uluitoare. Cum a fost numita Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al DNA in 2013

Fostul prim-ministru social-democrat, Victor Ponta a povestit in cadrul unei emisiuni TV, cum a fost numita Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al DNA in 2013, afirmand ca se aflau.

Ponta, dezvaluiri despre conflictele lui Dragnea cu doi fosti ministri: I-am si dat afara din birou!

Dezvaluiri incredibile facute de Victor Ponta despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Dan Sova. Fostul premier a povestit la TVR ca, la un moment dat, a fost nevoit sa-i dea afara din biroul sau pe cei.

De cand a preluat puterea, seful PSD e IRATIONAL. Victor Ponta, declaratii EXPLOZIVE: Dragnea e trist rau. Daca voiam, il dadeam in gat. Si el stie despre mine, si eu despre el

Victor Ponta a ridicat multe semne de intrebare dupa ultimele declaratii facute, in urma carora a dat de inteles ca stie anumite informatii compromitatoare despre Liviu Dragnea, dar,.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Are niste apucaturi paranoice. Nu m-am apucat sa-l delationez la DNA

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este paranoic, la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Tudose: Criteriile de selectie ale membrilor cabinetului sunt total anapoda

Victor Ponta a criticat componenta Guvernului Tudose, despre care spune ca a pus oameni nepotriviti in posturi nepotrivite. Vizati de fostul premier sunt Mihai Fifor si Lia Olguta.

UPDATE Victor Ponta, audiat la DNA, in dosarul Tel Drum: Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce stiam

Victor Ponta a plecat de la DNA in jurului orei 14,00, unde a fost audiat circa trei ore si jumatate, afirmand ca a fost chemat ca martor si a spus ceea ce stia, fara a preciza insa despre ce dosar este vorba.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Dana Deac, noi dezvaluiri despre cea de-a cincea lupta cu cancerul: Trebuie sa alegi intre...

Dana Deac a facut noi dezvaluiri despre cea de-a cincea batalie cu necrutatorul cancer. Realizatoarea a povestit la Antena Stars drama pe care o traieste, dupa ce medicii i-au pus diagnostic de cancer.

Victor Ponta povesteste un episod ULUITOR cu Ana Birchall: M-am dus sa o omor

Fostul premier, Victor Ponta, a povestit ca celebrul procuror Mircea Negulescu l-a facut sa o suspecteze pe Ana Birchall ca l-ar fi turnat la DNA, in dosarul Ponta-Blair. Faptul ca dupa.

Victor Ponta, audiat ca martor la DNA. Surse: Fostul premier, citat in dosarul Tel Drum. Reactia lui Ponta, dupa patru ore de audieri

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, luni dimineata, in fata procurorilor DNA. Ponta a avenit in acelasi dosar in care a fost audiat saptamana trecuta si fostul premier Sorin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )