Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Daca tot s-a hotarat sa se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strica economia?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Daca tot s-a hotarat sa se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strica economia?

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea privind lupta sa cu statul paralel. Fostul premier a reamintit ca Dragnea a fost bun prieten cu Laura Kovesi, dar si cu alte persoane pe care acum le. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc.

Victor Ponta, inca un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea

Victor Ponta l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa ce DNA a dezvaluit ca declaratiile lui Ponta, Grindeanu si Teodorovici au dus la finalizarea dosarului facut de subalternii lui Kovesi, Ponta a.

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc.

Dragnea, in dosarul &171;Teldrum and 187, victima propriei lacomii si a mentalitatii de grup infractional

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat ca Liviu Dragnea este, in dosarul Referendumului o vicitma a sistemului, in timp ce dosarul Teldrum este consecinta propriei lacomii.

INCENDIAR: Victor Ponta instiga la revolta in PSD si il compara pe Dragnea cu Escobar (FOTO)

Fostul premier Vitor Ponta a avut o reactie de o ironie muscatoare pe Facebook, ilustrata ironic cu Olaf, omul de zapada din filmul pentru copii Regatul de gheata. Victor Ponta este de parere ca.

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Liviu Dragnea: Tel Drum era a dansului

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004), Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Victor Ponta: Dragnea sa plece de la conducerea Camerei deputatilor. El schimba legile ca sa isi rezolve dosarele (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti ca Liviu Dragnea nu mai poate ramane la conducerea Camerei deputatilor, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a sefului PSD.

Politic show: Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea; Cinci asemanari frapante intre dosarul lui Liviu Dragnea si cel al Elenei Udrea; Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, fraude europene si abuz in serviciu, infractiuni care i-ar putea aduce si sapte ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea, consilierul Piperea pleaca el din Guvern. Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Bogdan Diaconu, dezvaluiri despre Victor Ponta: Ce legatura are un fost director SRI cu partidul Pro Romania / Reactia lui Ponta: Niste mizeri... (VIDEO)

UPDATE: in replica, Victor Ponta a sustinut ca acuzatiile lui Bogdan Diaconu sunt niste mizerii transmise in spatiul public de catre Liviu Dragnea, prin intermediari. Nu il cunosc personal.

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala, sustine ca a spus tot adevarul procurorilor DNA pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )