Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila pleaca in TURNEU prin tara, pe modelul Dragnea. Sefa PSD, discutii cu liderii de filiale

B1 B1,
Viorica Dancila pleaca in TURNEU prin tara, pe modelul Dragnea. Sefa PSD, discutii cu liderii de filiale

Premierul Viorica Dancila a plecat in turneu prin tara. Dupa ce i-a evaluat pe ministri si apropus remanierea lui Teodor Melescanu si Carmen Dan, sefa PSD a plecat sa vorbeasca cu liderii de. continuă pe B1

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Viorica Dancila, scoasa din sarite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, intre cei doi

Viorica Dancila a fost scoasa din sarite de Alex Dima, reporterul de la Pro TV care a mai trecut printr-o situatie similara in perioada in care lider al PSD era Liviu Dragnea. Jurnalistul a intrebat-o pe Dancila ce a facut pentru a scoate judetul Teleorman din saracie, dar premierul a ocolit raspunsul si i-a reprosat .

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

VIORICA DANCILA: Analizam fiecare punct de la GRECO

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul roman analizeaza fiecare punct al raportului GRECO referitor la tara noastra, dar ca pe acest subiect magistratii ar trebui sa gaseasca un consens, daca se doreste, intr-adevar, o independenta a justitiei.

Viorica Dancila: Guvernul nu vrea sa adopte masuri economice prin decizii bruste. Vor fi consultati toti cei implicati

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca Guvernul va lua masuri economice abia dupa o serie de discutii cu partenerii sociali si cu factorii implicati, si nu prin decizii bruste, potrivit.

Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Viorica Dancila a mers la aeroportul Otopeni pentru a o primi pe Simona Halep, la revenirea in tara, dupa turneul de la Wimbledon. Premierul i-a oferit un buchet de flori. Alaturi de Viorica Dancila au fost ?.

Viorica Dancila se pregateste de confruntarea cu liderii PSD. Surse din partid spun ca zece ministri vor fi remaniati

Viorica Dancila se pregateste pentru prima confruntare cu liderii de organizatii din toata tara, dupa ce sambata a pus piciorul in prag si a transmis un avertisment foarte dur. Cine nu se implica.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

VIORICA DANCILA: Mi-as dori sa revenim la politici care se concentreaza pe cetatean

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu acordat The Guardian ca PSD a inteles mesajul transmis la alegerile europarlamentare si ca partidul se va concentra mai mult pe cetateni si mai putin pe sistemul judiciar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )