Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta il SAPA pe Dragnea din exterior: il sustine pe Tudose cum l-a sustinut pe Grindeanu, cum m-a sustinut pe mine...

B1 B1,
Ponta il SAPA pe Dragnea din exterior: il sustine pe Tudose cum l-a sustinut pe Grindeanu, cum m-a sustinut pe mine...

Victor Ponta arunca sageti otravite catre Liviu Dragnea, chiar in ziua in care se decide soarta sefului PSD. Fostul premier spune ca Dragnea are un comportament duplicitar, sufgerand ca Tudose. continuă pe B1

Membrii CExN sa ii ceara, in sedinta de maine, demisia lui Dragnea din fruntea PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca, in sedinta de maine, membrii Comitetului Executiv National ar trebui sa-i ceara demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si sa solicite organizarea de urgenta a unui congres extraordinar.

Prima confruntare directa Tudose - Dragnea din 2018

ACTUALIZARE 14:30 Dragnea spune ca il sustine in continuare pe Tudose si ca nu se impune un congres extraordinar al PSD Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca il sustine in continuare pe premierul Mihai Tudose si ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului. ---- * Restructurarea Guvernului, congres extraordinar si modificarea Statutului - subiecte sedintei PSD de azi * Reuniune de urgenta la Guvern, inainte de CEX-ul PSD.

Dragnea vrea inlocuirea lui Tudose din fruntea Executivului

Liviu Dragnea vrea inlocuirea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Acesta s-a intalnit, la finalul anului 2017, cu principalii lideri ai partidului pentru a discuta posibilitatea de a schimba premierul in luna ianuarie, scrie Digi24 .

Prima confruntare directa Tudose - Dragnea din 2018

Restructurarea Guvernului, congres extraordinar si modificarea Statutului - subiecte sedintei PSD de azi * Reuniune de urgenta la Guvern, inainte de CEX-ul PSD Prima sedinta a liderilor PSD din acest an, care are loc astazi, se anunta a fi furtunoasa, potrivit unor surse politice, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD.

Victor Ponta, despre scandalul din PSD: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori, incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul de Facebook un mesaj in care vorbeste despre noul scandal din PSD. Multi oameni de buna credinta ma intreaba de ce nu ma pronunt public despre ceea ce se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )