Libnet.ro
UNICEF

11:00

Preacinstitul Dragnea loveste din nou: Eu nu am incredere in Ciolos. Un om duplicitar si care a mintit nu mai poate prezenta incredere (VIDEO)

B1 B1,
Preacinstitul Dragnea loveste din nou: Eu nu am incredere in Ciolos. Un om duplicitar si care a mintit nu mai poate prezenta incredere (VIDEO)

Liviu Dragnea si Dacian Ciolos continua sa-si arunce replici acide. Dupa ce Dragnea a acuzat posibile incercari de fraudare a alegerilor parlamentare, desi el insusi este condamnat pentru o astfel de. continuă pe B1

Nebunia Black Friday loveste din nou masinile

Vinerea neagra sau Black Friday, sarbatoarea cumparaturilor din Statele Unite, a fost importata si adaptata de comerciantii romani. Teoretic, ar fi trebuit sa fie in ultima zi de vineri a lunii, dupa Ziua Recunostintei. Dar, la noi, nebunia a lovit mai devreme si, din nou, a ajuns si in lumea masinilor.

Chipciu s-a rupt din nou. Pierde urmatoarele saptamani

Revenit recent in prima garnitura a lui Anderlecht dupa accidentarea suferita la meciul nationalei Romaniei din Kazahstan, mijlocasul Alexandru Chipciu s-a accidentat din nou, de aceasta data la un meci din campionatul Belgiei.

Cei care iau parte la proteste sa fie vigilenti si sa nu se lase antrenati in eventuale provocari. Maia Sandu ii avertizeaza pe sustinatorii sai care au iesit, din nou, in strada

Moldovenii au iesit, duminica, din nou, in strada, acestia solicitand repetarea turului doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Maia Sandu le-a transmis sustinatorilor sai ca.

Vladimir Putin afirma din nou ca Rusia trebuie sa neutralizeze toate amenintarile militare, inclusiv cea reprezentata de scutul antiracheta

Vladimir Putin a afirmat din nou, vineri, ca Rusia trebuie sa neutralizeze toate amenintarile militare la adresa securitatii sale, liderul de la Kremlin nominalizand sistemul de aparare antiracheta al NATO de pe teritoriul Romaniei, implementarea conceptului de atacuri strategice globale si razboaiele informationale, scrie Sputnik News.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )