Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Ponta. Are un stil mincinos si duplicitar

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Ponta. Are un stil mincinos si duplicitar

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitaral lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta dupa ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineata cum au decurs discutiile cu presedintele PSD privind cooptarea Pro Romania la guvernare.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Florin Calinescu, mesaj incendiar catre Viorica Dancila: E o gluma proasta, politicianul nu are sex, e politician si atat

Florin Calinescu a facut noi comentarii acide la adresa premierului Viorica Dancila, intr-o interventie televizata, in care a vorbit despre primele impresii dupa intrarea in viata.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )