Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, anunt despre soarta Ecaterinei Andronescu

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, anunt despre soarta Ecaterinei Andronescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a. continuă pe Antena3

Surse: CEx al PSD, saptamana viitoare. Printre teme, scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care ii e ceruta demisia lui Dragnea

Social democratii se reunesc in perioada 29 august - 2 septembrie la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National in care vor discuta, printre altele, despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului, potrivit Mediafax, care citeaza surse din PSD.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea nu s-a simtit lezat de scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu vor fi sanctiuni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu: Ecaterina Andronescu nu va fi sanctionata in CExN

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Dragnea, reactie la scrisoarea Ecaterinei Andronescu: Unii se deconspira! Eu nu dau importanta acestor lucruri

Liviu Dragnea a reactionat dur dupa scrisoarea Ecaterinei Andronescu in care senatorul PSD ii cere sa faca un pas inapoi din fruntea partidului. Acesta a afirmat ca unii se desconsipira prin astfel de gesturi,.

PSD a convocat Comitetul Executiv: Care este situatia Ecaterinei Andronescu dupa ce i-a cerut public demisia lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu nu va ramane nepedepsita pentru ca a indraznit sa-I cearad emisia lui Liviu Dragnea. PSD a convocat Comitetul Executiv al partidului, cea mai fierbinte tema pe ordinea de zi fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )