Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu: Ecaterina Andronescu nu va fi sanctionata in CExN

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Ecaterina Andronescu nu va fi sanctionata in CExN

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, anunt despre soarta Ecaterinei Andronescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a.

Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live: Acesta e cel mai slab guvern PSD. Si mai in spate de Nastase daca ne ducem, e aceeasi concluzie

Senatorul Ecaterina Andronescu, membru marcant al PSD, a declarat, la Adevarul Live, ca se asteapta sa fie exclusa din partid dupa ce i-a cerut cerut demisia lui Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu sustine ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria PSD.

PSD Braila, prima organizatie care i se opune lui Dragnea si este de acord cu Ecaterina Andronescu

Liderii organizatiei PSD Braila sunt de acord cu fostul premier Mihai Tudose, persoana care a propus, saptamana trecuta, dezbaterea in interiorul formatiunii a solicitarilor facute de Ecaterina Andronescu, printre care retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si schimbarea echipei guvernamentale.

Ecaterina Andronescu: Ma astept sa fiu exclusa din PSD / Eu am intrat n partid cnd partidul era n opozitie, domnul Dragnea a intrat n partid cnd partidul era la guvernare

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca se asteapta sa fie exclusa din partid, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru sa nu se intample dupa 22 de ani de munca in cadrul formatiunii, informeaza Agerpres.

Ecaterina Andronescu spera sa nu fie exclusa din PSD

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca se asteapta sa fie exclusa din partid, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru sa nu se intample dupa 22 de ani de munca in cadrul.

Ce spune Ecaterina Andronescu despre prima intalnire cu Dragnea, la inceputul anilor 2000

Senatorul Ecaterina Andronescu, membru PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, a povestit la Adevarul Live momentul primei intalniri cu actualul sef al social-democratilor, la inceputul anilor 2000, cand Dragnea d-abia intrase in partid.

Ecaterina Andronescu, ntrebata daca guvernul Dancila este cel mai slab din istoria PSD: Cred ca da / PSD poate sa dea guverne mult mai performante

PSD poate sa dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia conducerii partidului, a declarat luni, la Adevarul live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Disidenta Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Ce mesaje a primit din PSD dupa atacul la Dragnea

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, de ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pe cine vede la conducerea PSD si cat de revoltati sunt liderii social-democrati de maniera autoritara in care este condus partidul.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea nu s-a simtit lezat de scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu vor fi sanctiuni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )