Libnet.ro
UNICEF

23:30

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea nu s-a simtit lezat de scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu vor fi sanctiuni

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea nu s-a simtit lezat de scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu vor fi sanctiuni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu: Ecaterina Andronescu nu va fi sanctionata in CExN

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu, anunt despre soarta Ecaterinei Andronescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, ca liderii social-democrati nu o vor sanctiona in CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea in care aceasta a.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

LOVITURA momentului in politica! LIVIU DRAGNEA, acuzat de TRADARE NATIONALA! Trebuie PEDEPSIT!

Presedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se folosesc de Legea offshore pentru a-si salva pielea. Cei doi sunt acuzati de tradare nationala pentru ca.

Scenariul-soc care il scoate din minti pe Liviu Dragnea: Cum sa se puna o astfel de problema? Vedeti unde duce Iohannis tara?!

Liviu Dragnea a afirmat, marti, la 100 de minute, ca nu se pune problema sa amane nunta fiului sau, in pofida protestului care se pune la cale pe retelele de socializare la biserica unde va avea loc cununia.

Liviu Dragnea se declara extrem de suparat ca nu primeste informatii de la Vlase. Prin lege, SIE da informari doar catre CSAT, nu si presedintelui Camerei Deputatilor

Liviu Dragnea s-a aratat suparat marti seara ca fostul sau subordonat din PSD si actualul director SIE, Gabriel Vlase, nu i-a furnizat nicio informare de cand a preluat conducerea serviciului secret si chiar.

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Florian Coldea e consilierul sau: Ma irita foarte tare. Ce spune despre relatia cu Vasile Dincu

Liviu Dragnea a negat vehement informatia care circula in spatiul public cum ca fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea ar fi consilierul sau. Ma enerveaza foarte tare zvonul - n. r. Eu cu omul asta nu.

Unde se afla, de fapt, Liviu Dragnea in timpul protestului violent de pe 10 august

Liviu Dragnea a declarat, marti, la 100 de minute, ca in timpul protestului violent din 10 august, se afla la Vila Neptun, de la malul marii. Presedintele PSD a precizat ca abia spre seara a vazut la televizor.

Liviu Dragnea: Este foarte posibil sa incepem protestele la poarta lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este foarte posibil ca PSD sa inceapa protestele la poarta presedintelui Klaus Iohannis, deoarece exista o fierbere foarte mare in partid.

Liviu Dragnea ameninta cu proteste la poarta lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este foarte posibil ca PSD sa inceapa protestele la poarta presedintelui Klaus Iohannis, deoarece exista o fierbere foarte mare in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )