Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, mesaj pentru elevi, printre BULDOZERE: Nu puteti sta toata ziua. Din cand in cand mai cititi cate o carte (VIDEO)

B1 B1,
Ecaterina Andronescu, mesaj pentru elevi, printre BULDOZERE: Nu puteti sta toata ziua. Din cand in cand mai cititi cate o carte (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a transmis elevilor un mesaj cu ocazia venirii vacantei. Printre zgomote de buldozere, ministrul Educatiei le doreste elevilor sa se relaxeze activ. Sa nu stea toata ziua, ci. continuă pe B1

VIDEO Ecaterina Andronescu, mesaj printre picamere, pentru elevi, in prima zi de vacanta: Clopotelul a incetat sa mai sune Va doresc din tot sufletul sa va relaxati activ. Adica nu puteti sta toata ziua

Pe un fond sonor de picamere si gesticuland intruna, Ecaterina Andronescu le transmite elevilor, in prima zi de vacanta, ca in aceasta perioada de relaxare, sa se relaxeze activ, adica sa nu stea toata ziua, ci sa mai citeasca cate o carte. De asemenea, ministrul Educatiei transmite un mesaj si profesorilor, carora le ureaza sa isi recupereze energiile si fortele, pentru ca in septembrie o iau de la capat. Mesajul este inregistrat de Ecaterina Andronescu in fata sediului institutiei si a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului.

Andronescu, mesaj video pentru elevi si profesori la inceput de vacanta

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Mi.

Ecaterina Andronescu vrea sa candideze pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei ar putea candida pentru postul de presedinte PSD la Congresul din 29 iunie. Surse din PSD, citate de Adevarul, spun ca ministrul Educatiei este decis in proportie de 90.

Ecaterina Andronescu apare intr-o emisiune la Antena 3 la volan, fara centura de siguranta

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu apare, intr-o emisiune difuzata duminica de Antena 3, la volanul unei masini fara a purta centura de siguranta.

Subiect si Predicat. Ecaterina Andronescu are o gramada de brevete de inventator. Ce a inventat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost invitata Anei Iorga .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )