Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Peste 20% dintre tinerii romani nu lucreaza si nu studiaza Andronescu: Vom veni cu situatia reala. Poate si noi am avut o contributie in a ne da exemplu mereu la negativ (VIDEO)

B1 B1,
Eurostat: Peste 20% dintre tinerii romani nu lucreaza si nu studiaza Andronescu: Vom veni cu situatia reala. Poate si noi am avut o contributie in a ne da exemplu mereu la negativ (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat, pentru B1 TV, ca nu stie cine a venit cu ideea ca elevii ar trebui sa primeasca vouchere de 10 lei pentru fiecare zi in care nu au chiulit de la scoala. nbs. continuă pe B1

Subiectele zilei: CNAIR i-a platit lui Bogdan Chirieac 72.000 de lei pentru sase articole pozitive; Ce a ramas dupa 6 luni cu Romania in fruntea Consiliului UE; A cincea parte din tinerii romani nu lucreaza. Ce s-a intamplat fata de anii anteriori

Disperarea unei proprietare care ar putea ramane pe drumuri din cauza caii ferate Gara de Nord Aeroportul Otopeni: Ne scot din casa ca pe timpul lui Ceausescu. Unul dintre cei 63 de proprietari care vor fi. Imagini halucinante cu oameni blocati in propriile case, dupa asfaltarea unei strazi: Ne-au construit un zid de un metru si jumatate in fata portilor. Mai multe familii care locuiesc pe strada Mihail Sadoveanu din.

Studiu: Robotii ar putea prelua peste 20 de milioane de joburi pana in 2030

Robotii ar putea prelua peste 20 de milioane de locuri de munca din intreaga lume pana in 2030, potrivit economistilor. Economistii au analizat tendintele pe termen lung privind automatizarea, iar numarul de roboti utilizat in intreaga lume s-a triplat in ultimii 20 de ani, ajungand la 2,25 milioane.

intre comoditate si subdezvoltare: 20% dintre tinerii din Romania nu muncesc si nu merg la scoala

In Romania, unul din cinci tineri cu varsta intre 20 si 34 de ani nici nu munceste nici nu merge la scoala, potrivit economistilor, un potential ratat urias pentru tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )