Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocuri de culise inainte de Congresul PSD. Cine sunt favoriti pentru cele trei functii de conducere. Cearta intre Suciu si Teodorovici

Adevărul Adevărul,
Jocuri de culise inainte de Congresul PSD. Cine sunt favoriti pentru cele trei functii de conducere. Cearta intre Suciu si Teodorovici

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, deci Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi. Marea disputa va fi la votul pentru functia de secretar general, unde candideaza Mihai Fifor, Codrin Stefanescu si Gabriel Petrea. Pentru functia de presedinte executiv lupta e transata: vicepremierul Daniel Suciu e deja castigator, dupa o cearta cu Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la.

Candidaturi SURPRIZA la sefia PSD. Cine sunt cei cinci concurenti ai Vioricai Dancila

Se anunta un Congres cu scantei in PSD. Sambata, social-democratii isi aleg noua conducere. Listele s-au completat, mai multe nume surpriza vor functii in partid, dupa arestarea lui Liviu Dragnea,.

Codrin Stefanescu, inainte de Congresul PSD: Prea multe lipitori si personaje fara caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sunt prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de.

Ion Iliescu, la o luna dupa operatia la inima, spune ca nu va merge la Congresul PSD: Ma simt bine, dar nu pot sa ies pe afara

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca se simte bine, dar nu poate sa iasa afara. Fostul presedinte nu va participa asadar la congresul PSD din 29 iunie cand partidul isi alege noul presedinte, relateaza Mediafax.

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Ion Iliescu nu merge la Congresul PSD. Care e motivul absentei

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat ca medicii ii interzic sa iasa din casa, deci va rata Congresul PSD de sambata. Fostul presedinte al Romaniei s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina.

Congresul PSD o noua viziune sau capitulare?

Congresul PSD de la sfarsitul acestei saptamani nu va aduce surprize in ceea ce priveste viitorul pr.

Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Accident feroviar cumplit in Iasi! Trei persoane au fost lovite, in cursul zilei de marti, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut in zona Ciurea. Cine sunt victimele? Accident feroviar Iasi: Cine sunt victimele? Un accident feroviar s-a petrecut in cursul zilei de marti, in Iasi. Trei persoane au fost lovite din plin de .

Pensii mai mari din luna iulie, cu 1.500 de lei. Cine sunt pensionarii care se bucura de marire

Casa Nationala de Pensii Publice a informat ca, din luna iulie, pensiile speciale vor fi cu 1. 500 de lei mai mari fata de luna septembrie. Mai clar, este vorba despre pensiile magistratilor, ce au inregistrat o crestere uriasa. Majorarea este corelata cu cresterea salariului minim. Pensiile speciale vor fi mai mari, cu 1. 500 de lei, .

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )