Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lovitura pentru Klaus Iohannis!Administratia Prezidentiala nu primeste bugetul cerut la rectificarea bugetara

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Klaus Iohannis!Administratia Prezidentiala nu primeste bugetul cerut la rectificarea bugetara

Este razboi intre presedinte si Guvern. Dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu are de gand sa spuna prea curand daca accepta propunerea Ecaterina Andronescu la Educatie. O riposta usturatoare vine de la. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Situatie jenanta pentru Klaus Iohannis

Premierul britanic Theresa May a anulat intalnirea cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Theresa May a ales sa continue sedinta pe care o avea cu membrii cabinetului sau in care subiectul principal era.

intalnirea de la Londra dintre Klaus Iohannis si premierul britanic Theresa May, anulata

Intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Theresa May nu va mai avea loc din motive obiective, ce tin exclusiv de partea britanica, informeaza Administratia.

Viorica Dancila arunca vina pe Klaus Iohannis pentru fake news-ul care anunta ca Finlanda e gata sa preia presedintia Consiliului UE in locul Romaniei

Viorica Dancila a comentat, miercuri seara, declaratiile de luni ale premierului finlandez, Juha Sipila, potrivit carora Finlanda ar fi gata sa preia presedintia Consiliului UE in locul Romaniei, daca este nevoie. Dancila a explicat ca aceasta propunere vine in urma afirmatiilor lui Klaus Iohannis, conform carora Guvernul de la Bucuresti nu este pregatit pentru un asemenea proces, si a completat ca era de asteptat sa existe o astfel de reactie.

Klaus Iohannis se tine de cuvant: Cu Andronescu o sa dureze mai mult.George Ciamba este chemat sa depuna juramantul

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a luiGeorge Ciambaca ministru delegat pentru Afaceri Europene, dar amananumireaEcaterinei Andronescu, la.

Klaus Iohannis, afirmatii naucitoare despre Ecaterina Andronescu: Va dura un pic pana ma lamuresc daca este dorinta domniei sale sa mearga sau numai dorinta partidului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti ca, in opinia sa, Guvernul face o remaniere cu taraita, iar analiza propunerii Ecaterinei Andronescu pentru portofoliul Educatiei va dura un pic mai.

Klaus Iohannis, raspunde dupa valizele lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru ca nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, marti, acuzatiilor lansate in spatiul public de Liviu Dragnea prin valizele de luni pe care le tot plimba prin Parlament. Seful statului a aratat ca el nu a avut niciun.

Klaus Iohannis, despre numirea Ecaterinei Andronescu la Educatie: Aici va dura mult mai mult! Mi-a spus ca nu va merge la minister, ca lucrurile nu merg bine. Sa ma lamuresc (VIDEO)

Propunerea PSD pentru portofoliul de la Educatie, vesnica Ecaterina Andronescu, nu este pe placul lui Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca Ecaterina Andronescu i-a spus de curand, pe cand era la.

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea se lupta cu Romania in loc sa lupte pentru Romania/ Tara arde si prim-ministrul Dancila se ascunde in Arabia. Guvernul asta ne-a dus cu 11 ani in urma (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa guvernului Dragnea-Dancila dupa rezolutia votata de Parlamentul European privind Romania si dupa raportul MCV extrem de dur privind situatia statului de drept din.

Sinteza zilei. De ce vrea Klaus Iohannis sa darame Guvernul Dancila

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind restituirea sumelor pe taxa speciala pentru autoturisme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru promulgarea a doua legi pentru aprobarea a doua OUG care se refera la restituirea pe cale administrativa a sumelor reprezentand taxa speciala pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )