Libnet.ro
UNICEF

20:47

Razvan Rotaru, deputat PSD, despre situatia din partid: Pe Firea nu au cum sa o inlature, este un primar cu imagine foarte buna. PSD este bolnav in momentul asta

Adevărul Adevărul,
Razvan Rotaru, deputat PSD, despre situatia din partid: Pe Firea nu au cum sa o inlature, este un primar cu imagine foarte buna. PSD este bolnav in momentul asta

Razvan Rotaru se numara printre deputatii PSD care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Rotaru considera ca motivul pentru care o parte dintre membrii partidului s-au razvratit este ca s-a umplut paharul, acestia fiind incurajati de reactiile unor personalitati politice cu notorietate precum Gabriela Firea sau Ecaterina Andronescu. continuă pe Adevărul

Lider PSD, dezvaluire despre situatia din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsa tema. Discutia este de fapt despre Romania

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat ca discutiilor despre nemultimirile din partid si fata de Liviu Dragnea reprezinta o tema falsa si ca discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a.

Liderul PSD Neamt, despre razboiul din partid: Discutia e despre presiunea de a da gazele din Marea Neagra de pomana

Presedintele PSD Neamt sustine ca discutiile despre nemultumirile din partid sunt o falsa tema, si ca, in spatele lor, s-ar ascunde de fapt o alta problema.

DRAGNEA primeste o noua LOVITURA! inca un GREU DIN PARTID anunta ca nu il mai sustine: S-a umplut paharul

Deputatul PSD Razvan Rotaru se alatura membrilor care critica modul in care partidul este condus si anunta ca nu il va sustine pe Dragnea, in cazul in care acesta va dori sa candideze la alegerile.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Ponta: Situatia din PSD e intretinuta cu milioanele de euro furate din bani publici

Victor Ponta a postat un mesaj extrem de dur despre modul in care s-a transformat PSD de cand este condus de Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca oamenii care chiar au luptat pentru partid sunt acum acuzati de.

Firea il ataca din nou pe liderul PSD: Refuz sa iau in calcul excluderea din partid. Loialitatea e fata de echipa nu fata de Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri o scrisoare membrilor si simpatizantilor PSD prin care sustine ca nu il critica pe Liviu Dragnea pentru a-i lua locul si nici pentru a-l da afara din partid, precizand ca aceste.

Coruptia ucide, nenoroceste vieti. Mihai Sora, despre incendiul din blocul din Capitala

Mihai Sora a sustinut, referitor la incendiul ce a cuprins un bloc din Capitala, ca, in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Un bloc a ars ieri in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )