Libnet.ro
UNICEF

13:16

Structura ANULUI SCOLAR se MODIFICA din nou. Ecaterina Andronescu: Se scurteaza vacanta, se decaleaza BACALAUREATUL si EVALUAREA NATIONALA

B1 B1,
Structura ANULUI SCOLAR se MODIFICA din nou. Ecaterina Andronescu: Se scurteaza vacanta, se decaleaza BACALAUREATUL si EVALUAREA NATIONALA

Venita la sefia Ministerului Educatiei de circa 3 luni, Ecaterina Andronescu vrea, din nou, sa revolutioneze sistemul. S-a vorbit zilele trecute de faptul ca vrea sa lase repetenti copiii de clasa I, iar acum . continuă pe B1

Structura anului scolar 2019-2020 va fi modificata. Semestrul al II-lea sa inceapa dupa vacanta de iarna, sustine ministrul

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca structura anului scolar 2019 - 2020 va fi modificata, aceasta fiind finalizata de specialistii din Ministerul Educatiei.

Ecaterina Andronescu revine asupra declaratiilor privind repetentia la clasa I

Ministerul Educatiei sustine, dupa controversele privind repetentia la clasa I, ca reprezentantii institutiei si expertii in educatie vor analiza toate cauzele decalajelor de cunostinte acumulate, insa discutiile nu implica si adoptarea unor decizii. Precizarile au loc in contextul in care Ecaterina Andronescu spunea ca ar trebui revenit asupra prevederii potrivit careia pana in clasa a III-a invatatorii nu-i pot lasa repetenti pe elevi.

Ecaterina Andronescu, prinsa cu minciuna: Ministrul repeta obsesiv ca 36% dintre elevii de clasa VIII-a nu au luat nota 5 la Evaluarea Nationala, dar cifrele oficiale o contrazic

Fake News propagat chiar de Ecaterina Andronescu privind rezultatele elevilor! in cele trei luni de mandat in fruntea Educatiei, ministrul a repetat obsesiv ca 36% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au luat nota 5 la.

Repetenti din clasa I: pro si contra solutiei anuntate de Ecaterina Andronescu pentru problemele din educatie

Copiii pana in clasa a III-a ar trebui sa poata fi lasati repetenti, daca nu stiu sa scrie si sa calculeze. Aceasta este inca una dintre solutiile lansate in spatiul public de catre Ecaterina Andronescu pentru a creste promovarea la Evaluarea Nationala. De cealalta parte, specialistii condamna posibila implementare a unei astfel de masuri pentru ca i-ar indeparta pe cei mici de scoala, marcandu-i pe viata.

Ecaterina Andronescu, pusa in fata declaratiilor controversate: Mi-am propus sa gasim solutii la aceste probleme (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca elevii sa vina de acasa cu servetele umede antibacteriene in scolile in care nu sunt asigurate conditii minime de ig.

Ecaterina Andronescu: Scoala de circumscriptie trebuie respectata si intrerupta ideea de rezidenta la un prieten

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca scoala de circumscriptie trebuie respectata. Eu cred ca scoala de cartier este scoala cartier si ea trebuie respectata. Deci intreruperea ideii.

Ecaterina Andronescu vrea ca elevii din clasa I sa poata ramane repetenti. Ministrul vrea o noua lege in acest sens

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a declarat ca vrea ca si elevii din clasa I sa poata fi lasati repetenti. Aceasta a sustinut ca vrea sa fie schimbate prevederile legale in acest.

Ecaterina Andronescu, replica HALUCINANTA despre lipsa conditiilor minime de igiena din scoli: Copiii sa plece de acasa cu servetele umede la ei!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a dat o replica uluitoare in contextul in care Romania se afla in pragul unei epidemii de gripa. Oficialul guvernamental a propus o solutie inedita pentru copiii ca.

De ce vrea Ecaterina Andronescu sa aduca mai multi studenti straini

Scaderea demografica absolut dramatica o face pe Ecaterina Andronescu sa se intrebe Ce se va intampla cu universitatile noastre?. intr-o conferinta la Constanta, ministrul Educatiei a interpretat astfel numarul copiilor care au luat anul trecut note mai mici de 5 la Evaluarea Nationala:.

Ecaterina Andronescu, reactie in scandalul manualelor scolare: Nu ma intrebati de greselile altora

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Constanta, ca metodologia de redactare a manualelor scolare a fost schimbata dupa greselile aparute in manuale, precizand ca aceste greseli au.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )