Libnet.ro
UNICEF

17:15

Basescu, despre demisiile din sistemul sanitar: Trebuie sa refacem stocul de barbati E greu sa reprosezi medicilor ceva cand tu, statul, ai nesimtirea sa nu-i pui la dispozitie minimul echipament de protectie (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre demisiile din sistemul sanitar: Trebuie sa refacem stocul de barbati E greu sa reprosezi medicilor ceva cand tu, statul, ai nesimtirea sa nu-i pui la dispozitie minimul echipament de protectie (VIDEO)

Cred ca ar trebui sa regandim putin cum refacem stocul de barbati in Romania, a declarat Traian Basescu, in contextul in care tot mai multe cadre medicale isi dau demisia in plina epidemie de coronavirus. continuă pe B1

Digi 24: Pirvulescu, despre demisiile medicilor: Ganditi-va, soldati care isi dau demisia din armata in plin razboi!

Politologul Cristian Pirvulescu a vorbit la Digi24 despre demisiile medicilor care se tem sa trateze pacienti cu coronavirus. El a subliniat ca fara medici, asistente sau personal medical va fi greu sa se depaseasca aceasta situatie.

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Adevarul tulburator despre Aspirina din Las Fierbinti. Nu stii cat am plans! Ce i s-a intamplat Mirelei Oprisor

Mirela Oprisor joaca rolul Aspirinei in Las Fierbinti, femeia usoara a satului la care barbatii merg cu pretextul de a lua diverse leacuri. Relaxata si glumeata, ajuta pe toti cei in nevoie, facand diferenta intre problemele grave si nimicurile intampinate de unii. O viata usoara, fara griji, nu ca cea pe care a trait-o actrita, .

CORONAVIRUS |Dr. Radu Tincu, despre demisiile in masa ale medicilor spitalului din Orastie: Daca ne dorim sa obtinem o victorie impotriva acestui virus, trebuie sa fim si echipati corespunzator (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a comentat situatia actuala, in caremedicii sectiei ATI ai spitalului de la Orastie au demisionat, de teama sa nu fie infectati cu noul co.

Tataru, despre demisiile medicilor: Avem un personal medical cu un moral relativ scazut intrebat cum s-au infectat cu coronavirus cadrele medicale: Poate ca la un moment dat a fost lipsa protectiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, dupa o vizita la Spitalul Judetean Arad, unde mai multi medici au demisionat, ca a gasit un personal medical cu un moral relativ scazut. El s-a declarat insa impresionat de o tanara din Italia care trata pacienti in cortul de triaj de la poarta spitalului.

Traian Basescu, despre romanii ce vor sa revina acasa de Paste: Trebuie contractate toate hotelurile din tara asta si nimeni nu intra fara sa treaca prin 14 zile de carantina (VIDEO)

Traian Basescu a comentat duminica seara, in direct pe B1 TV, situatia romanilor din strainatate, in speta a celor care doresc sa revina acasa cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in ciuda pandemiei de.

Parchetul extinde ancheta penala la Suceava: Decesele pacientilor cu coronavirus au legatura cu activitatea ilicita a functionarilor din sistemul medical

Parchetul Tribunalului Suceava a anuntat marti extinderea anchetei penale pentru abuz in serviciu si fals intelectual, dupa raportarea unui numar foarte mare de decese la Spitalul Judetean la cateva zile de la moartea pacientilor. Procurorii spun ca aceste decese au legatura cu activitatea ilicita a functionarilor din Spitalul Judetean si din Directia de Sanatate Publica Suceava, care au incalcat mai multe reglementari legale privind izolarea, testarea, carantina si internarea. Procurorii afirma ca pacienti infectati cu COVID nu au fost internati in Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean Suceava.

Compania care doneaza 10.000 de masti de protectie pe zi pentru angajatii din sistemul de sanatate

Compania americana Crocs, care se ocupa cu fabricarea de incaltaminte din spuma, a facut un gest demn de lauda, in contextul pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

Nicolae Stanciu despre coronavirusul din Cehia: Sunt de doua ori mai multe cazuri decat in Romania, dar oamenii se plimba pe strazi

Pe internationalul roman Nicolae Stanciu pandemia de coronavirus l-a prins la Praga, in Cehia, un loc unde masurile impuse de autoritati nu sunt la fel de restrictive precum cele din Romania, o spune jucatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )