Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul amana plata TVA pentru importurile de echipamente medicale si materiale sanitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Guvernul amana plata TVA pentru importurile de echipamente medicale si materiale sanitare

Guvernul amana plata TVA pentru importurile de echipamente medicale si materiale sanitare necesare combaterii coronavirusului pentru perioada starii de urgenta si inca 30 de zile dupa incetarea acesteia, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Noi masuri fiscale: Bonificatii la plata impozitului pe profit si scutirea de TVA pentru importurile de echipamente medicale

Guvernul a aprobat joi un proiect de OUG privind noi masuri fiscale, cu doua prevederi, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Prima se refera la unele bonificatii calculate asupra impozitului pe profit, iar a doua la scutirea de TVA asupra importurilor de echipamente medicale.

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE: Scutiri de taxe vamale si TVA pentru importurile destinate prevenirii si combaterii COVID-19

Ministerul Finantelor Publice a solicitat Comisiei Europene autorizarea pentru a putea aplica scutiri de taxe vamale si TVA pentru importurile destinate prevenirii si combaterii raspandirii coronavirusului COVID-19, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Ministerul Finantelor a cerut Comisie Europene acordul pentru aplicarea de scutiri de taxe vamale si TVA pentru importurile destinate prevenirii si combaterii COVID-19

Ministerul Finantelor Publice a solicitat Comisiei Europene autorizarea pentru a putea aplica scutiri de taxe vamale si TVA pentru importurile destinate prevenirii si combaterii raspandirii coronavirusului COVID-19.

Romania a primit acceptul Comisiei Europene pentru achizitii de echipamente medicale in limita a 10 milioane de euro - Iohannis

Romania a primit acceptul Uniunii Europene de a achizitiona echipamente medicale, precum masti, costume de protectie pentru medici si ventilatoare, in limita a 10 milioane de euro, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

Finantele au solicitat Comisiei Europene aplicarea unor scutiri pe taxe vamale si TVA la echipamente medicale

Ministerul Finantelor Publice MFP) a solicitat Comisiei Europene autorizarea pentru a putea aplica scutiri de taxe vamale si TVA pentru importurile destinate prevenirii si combaterii raspandirii coronavirusului COVID-19, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

MApN anunta al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta ca alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale vor fi aduse, sambata, din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III. Astfel, vor ajunge in tara inca 100. 000 de combinezoane de protectie pentru personal medical si al MAI, implicat in combaterea coronavirusului.

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tara

Sperante pentru spitalele din judetul Hunedoara: 45 de tone de echipamente medicale au ajuns in tar, iar o parte dintre ele vor fi distribuite in judet.

Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatie pentru echipamente medicale

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca toti parlamentarii PSD vor dona jumatate din indemnizatie pentru achizitionarea de echipamente medicale. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care s-a desfasurat online.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )