Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban: Ministrul Sanatatii sa dispuna dotarea anti-coronavirus si pentru medicii de familie sau cei din ambulatoriu Nelu Tataru: Ne concentram pe preventie si asigurarea necesarului de materiale (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ministrul Sanatatii sa dispuna dotarea anti-coronavirus si pentru medicii de familie sau cei din ambulatoriu Nelu Tataru: Ne concentram pe preventie si asigurarea necesarului de materiale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a transmis noului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, sa dispuna trimiterea de dezinfectati si materiale sanitare de protectie si catre reteaua de medici de familie, dar si catre. continuă pe B1

Premierul Orban si ministrul Sanatatii Nelu Tataru, salut inedit in contextul pandemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a mers astazi la ministerul Sanatatii pentru a discuta cu ministrul Nelu Tataru pe tema epidemiei de coronavirus, intr-o sedinta de lucru. Cei doi s-au salutat intr-un mod inedit, promovat intens pe retelele sociale, pentru a se proteja de contactul palmelor.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Ludovic Orban isi contrazice ministrul demisionar de la Sanatate privind testarea din casa in casa

Prim-ministrul Ludovic Orban il contrazice pe fostul ministru al Sanatatii, care declara miercuri se.

ALERT Ministrul Sanatatii a demisionat

ACTUALIZARE -14:05 - Klaus Iohannis: Am luat act de demisia domnului Costache si am semnat numirea noului ministru. Domnul Tataru cunoaste situatia si trebuie sa ia urgent masurile necesare pentru combaterea raspandirii virusului. Va depune juramantul azi. --- *ACTUALIZARE - 12:05 - Dan Barna: Premierul s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie. --- *ACTUALIZARE - 10:30 - Ludovic Orban: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui Klaus Iohannis aceasta demisie pentru a putea sa se emita decret de revocare. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o. ii voi propune domnului presedinte pentru fiunctia de ministru al Sanatatii pe Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ludovic Orban: Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10.000 de persoane este o poveste VIDEO

Premierul Ludovic Orban a avut vineri dimineata la Ministerul Sanatatii o intalnire de lucru cu noul ministrul al Sanatatii Nelu Tataru.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Ludovic Orban: Avem putine persoane in varsta infectate

Premierul Ludovic Orban a facut, vineri dimineata, declaratii de presa alaturi de Nelu Tataru, ministrul Sanatatii.

Dan Barna: Premierul s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie

Liderul USR, Dan Barna, afirma joi, ca premierul Ludovic Orban s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul Sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie, a spus Barna.

Ministrul Sanatatii si-a dat demisia. Ce declaratii facuse Victor Costache ieri

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a depus demisia din functia detinuta. Gestul sau vine dupa problemele aparute in contextul pandemiei de coronavirus. Ludovic Orban a confirmat demisia lui Costache si a precizat ca il propune la conducerea ministerului pe Nelu Tataru.

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )