Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Sanatatii: Pana am ajuns la Suceava, poate credeam ce transmiteau managerii, dar in teritoriu situatia era alta. Un manager de spital nu trebuia sa fie prins cu stocurile pe zero (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Pana am ajuns la Suceava, poate credeam ce transmiteau managerii, dar in teritoriu situatia era alta. Un manager de spital nu trebuia sa fie prins cu stocurile pe zero (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a promis ca va face tot posibilul ca medicii aflati in prima linie de lupta cu noul coronavirus sa aiba echipamentele de protectie necesare. Acesta a precizat, pentru B1 TV,. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, despre carantina din Suceava: Infectarea s-a produs masiv printr-o serie de nereguli

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca la Suceava, unde peste 500 de romani au fost diagnosticati cu COVID-19, nu s-a ascuns absolut nimic.

Ministrul Sanatatii: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus poate fi realizata daca si-o asuma Primaria

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca ministerul sau nu va cheltui bani pentru testarea pe un esantion din Bucuresti pe care intentioneaza sa o deruleze in Primaria Capitalei impreuna cu Institutul de Boli Infectioase 039;Matei Bals039; si.

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora. Ce le transmite romanilor, in pragul scenariului 4

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se pregateste pentru Scenariul 4. Nelu Tataru preconizeaza o crestere de pana la 10. 000 de cazuri pana la jumatatea lui aprilie Am vrut sa vad moralul medicilor si mentalitatea pacientilor. Ne apropiem de Scenariul 4, care implica tratarea in hoteluri iar in spital a pacientilor moderati si critici. Avem un moment .

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam ca inca 200.000 de romani sa revina in tara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declaratca pana in prezent aproximativ 200. 000 de romani s-au intors in tara, iar pana la Paste autoritatile se asteapta la inca 200.

MINISTRUL SANATATII: Pentru scenariul 4 ne gandim ca aceia afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a declarant la un post de televizune, ca pentru scenariul patru al epidemiei de coronavirus COVID-19 se are in vedere ca aceia care sunt afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani, ci sa ramana in carantina, propuneri in acest sens fiind facute catre Ministerul de Interne pentru a fi cuprinse intr-o viitoare ordonanta militara.

Ministrul Sanatatii, despre cei care nu respecta autoizolarea: Au venit de frica, dar braveaza, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea. Cand va fi varful

Cand va fi varful pandemiei de coronavirus in Romania, cate paturi pentru pacientii in stare grava are sistemul medical romanesc, ce capacitate de testare, dar si cati asimptomatici purtatori de virus ar putea fi printre noi, sunt informatii furnizate de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu pentru Digi24.

Ministrul Sanatatii: Doua doctorite de la Spitalul Gerota sunt in stare critica; 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19

Doua doctorite de la Spitalul de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota sunt in stare critica, iar la nivel national sunt 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Avem 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Un numar de 184 de cadre medicale sunt, in acest moment, infectate cu noul coronavirus, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tatataru, la Antena 3.

Ministrul Sanatatii, decizie in cazul scenariului cu peste 2000 de cazuri de coronavirus: Medicii cu simptome usoare continua munca la spital

Daca Romania va trece de 2. 000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile usoare vor fi tratate acasa, in mare parte de voluntari, iar medicii confirmati, cu simptomatologie usoara, vor merge in continuare la spital, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii: La nivel local trebuie reinitiate proceduri; vor veni saptamani si mai grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca la nivel local trebuie reinitiate procedurile pe care atat personalul medical cat si directiile de sanatate publica, managerii spitalelor si autoritatile locale trebuie sa le puna in practica si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )