Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dragnea se lupta cu Justitia, Toader cu fantomele, profesorii nu-si primesc salariile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea se lupta cu Justitia, Toader cu fantomele, profesorii nu-si primesc salariile

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca, in timp ce Liviu Dragnea se lupta cu Justitia si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu fantomele, profesorii nu isi primesc salariile, iar cand le vor primi, acestea vor fi scazute. Ea sustine ca ministrul Finantelor trebuie sa ia masuri pentru a impiedica plecarea profesorilor din tara si solicita public revenirea la plata salariilor profesorilor prin autoritatile locale, nu prin Ministerul Educatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Suntem deja in a doua luna in care salariile intarzie. Dragnea se lupta cu Justitia, Toader cu fantomele

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri ca, in timp ce Liviu Dragnea se lupta cu Justitia, iar Tudorel Toader cu fantomele, profesorii nu isi primesc salariile. Aceasta solicita public revenirea la sistemul de plata al salariilor prin autoritati locale si ii cere si ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa prevada bani pentru invatamant astfel incat sa nu mai apara intarzieri la plata salariilor.

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )