Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ecaterina Andronescu, pusa in fata declaratiilor controversate: Mi-am propus sa gasim solutii la aceste probleme (VIDEO)

B1 B1,
Ecaterina Andronescu, pusa in fata declaratiilor controversate: Mi-am propus sa gasim solutii la aceste probleme (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca elevii sa vina de acasa cu servetele umede antibacteriene in scolile in care nu sunt asigurate conditii minime de ig. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu, replica HALUCINANTA despre lipsa conditiilor minime de igiena din scoli: Copiii sa plece de acasa cu servetele umede la ei!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a dat o replica uluitoare in contextul in care Romania se afla in pragul unei epidemii de gripa. Oficialul guvernamental a propus o solutie inedita pentru copiii ca.

Ecaterina Andronescu: Scoala de circumscriptie trebuie respectata si intrerupta ideea de rezidenta la un prieten

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca scoala de circumscriptie trebuie respectata. Eu cred ca scoala de cartier este scoala cartier si ea trebuie respectata. Deci intreruperea ideii.

Ecaterina Andronescu vrea ca elevii din clasa I sa poata ramane repetenti. Ministrul vrea o noua lege in acest sens

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a declarat ca vrea ca si elevii din clasa I sa poata fi lasati repetenti. Aceasta a sustinut ca vrea sa fie schimbate prevederile legale in acest.

De ce vrea Ecaterina Andronescu sa aduca mai multi studenti straini

Scaderea demografica absolut dramatica o face pe Ecaterina Andronescu sa se intrebe Ce se va intampla cu universitatile noastre?. intr-o conferinta la Constanta, ministrul Educatiei a interpretat astfel numarul copiilor care au luat anul trecut note mai mici de 5 la Evaluarea Nationala:.

Ecaterina Andronescu, reactie in scandalul manualelor scolare: Nu ma intrebati de greselile altora

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Constanta, ca metodologia de redactare a manualelor scolare a fost schimbata dupa greselile aparute in manuale, precizand ca aceste greseli au.

Doamna Ecaterina Andronescu ministeriatul jumatatilor de masura

Sunt deja vreo doua luni de cand doamna prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu, fost rector si actual presedinte al Senatului Universitatii Politehnice din Bucuresti, a redevenit ministru al Educatiei Nationale.

Ecaterina Andronescu vrea scoli cu tabla inteligenta si elevi cu tablete

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, intentioneaza dotarea scolilor cu o tabla inteligenta si a elevilor cu tablete, spunand ca acesta ar fi un pas spre cresterea performantei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )