Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fost ministru al Educatiei, mesaj grobian pe Facebook: PLM. Plec La Munca!

Adevărul Adevărul,
Fost ministru al Educatiei, mesaj grobian pe Facebook: PLM. Plec La Munca!

Liviu Pop, fost mninistru al Educatiei, le-a transmis marti dimineata un mesaj oarecum bizar celor care il urmaresc pe Facebook. Plec La Munca, a scris Pop, incercand sa explice prima parte a mesajului, cu toate ca aceste trei litere reprezinta o prescurtare de la termeni din argoul limbii romane. continuă pe Adevărul

Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, mesaj pe Facebook: PLM Plec la Munca. Voi ce faceti?

Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei in guvernele Ponta si Tudose, si-a inceput dimineata cu urmatorul mesaj pe Facebook: PLM Plec La Munca. Buna dimineata, prieteni Eu, Pop Liviu Marian, plec la munca, voi ce faceti? LMP, a continuat el, incercand o gluma. Pop este presedintele Comisiei de invatamant din Senat, iar astazi este programat la vot final proiectul legii manualului scolar.

Fost ministru al Educatie, gluma vulgara pe Facebook

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, a comis o noua gafa. Senatorul PSD a vrut sa faca o gluma, care s-a dovedit a fi vulgara. Buna dimineata, prieteni! Eu Plec La Munca, voi ce.

Liviu Pop, gafa ULUITOARE pe Facebook: Eu Plec La Munca (PLM), voi ce faceti?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Popa gafat din nou, de data aceasta pe retelele de socializare! El a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Buna dimineata, prieteni! Eu Plec La Munca, voi ce faceti?,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )