Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,.

Klaus Iohannis primeste o lovitura din partea CCR: Ce decizie au luat judecatorii

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins joi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarea Legii de functionare a Agentiei Nationale de Intergritate ANI), care prevede ca.

Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat astazi, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj - locul marii adunari nationale din urma cu 170 de ani

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul Romaniei spre Europa si modernitate

Update:Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj, a apreciat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre Europa si spre.

Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la.

Klaus Iohannis i ndeamna pe studenti sa se implice n problemele societatii

Implicarea studentilor in problemele societatii este esentiala, a transmis sambata Klaus Iohannis, facand trimitere la generatiile care au participat la modernizarea Romaniei, de-a lungul istoriei. El a mai sustinut ca este nevoie de o abordare pragmatica in ceea ce priveste integrarea tinerilor absolventi pe piata muncii.

IMAGINEA ZILEI Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un colaj foto facut de internauti, n care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a distribuit o fotografie preluata de la internauti, in care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Imaginea este un foto-colaj gasit pe Facebook, reactie la declaratiile de miercuri, dupa receptia de la Cotroceni. in textul postarii apare un emoticon care rade pana la lacrimi si un OK. Totodata postarea este insotita de hashtag-urile: CodulBunelorManiere , Gentilete, FaraIncrancenare, ViataPoliticaBateFilmul, VaUrma.

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Cinci intrebari pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a renuntat in ultima luna la rolul constitutional atribuit Presedintelui Romaniei de actul fundamental, ignorand articolul 80 II) care il indrituieste si obliga sa exercite functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate in niciun caz sa atace constant un partid politic si sa interpreteze subiectiv statistici economice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )