Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop: Am sa depun un proiect de lege prin care vreau sa eliminam calificativele in invatamantul primar

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: Am sa depun un proiect de lege prin care vreau sa eliminam calificativele in invatamantul primar

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, actual presedinte al Comisiei de Invatamant din Senat, a declarat luni ca vrea eliminarea calificativelor din invatamantul primar, evaluarea elevilor urmand sa fie facuta dupa un model european, fara a da insa detalii, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Liviu Pop: Am sa depun un proiect de lege prin care vreau sa eliminam calificativele in invatamantul primar

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, actual presedinte al Comisiei de invatamant din Senat, a declarat, luni, ca vrea eliminarea calificativelor din invatamantul primar, evaluarea elevilor urmand sa fie facuta dupa un model european.

Pop face o NOUA propunere: Vreau sa ELIMINAM calificativele

Liviu Pop, fostul ministru al invatamantului, a sustinut ca va intocmi un proiect de lege prin care sa elimine calificativele in invatamantul primar. Fostul ministru a specificat ca doreste.

Liviu Pop: Proiect pentru eliminarea calificativelor din invatamantul primar

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a declarat, luni, ca vrea sa depuna o initiativa legislativ.

Liviu Pop, despre cazul profesorului de religie filmat in ipostaze indecente: Din punctul meu de vedere, nu trebuie sanctionati elevii

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop a declarat, luni, referitor la elevele de la liceul din Copsa Mica, judetul Sibiu, sanctionate pentru ca si-au filmat profesorul de religie in ipostaze indecente, ca elevii nu ar trebui sanctionati atata timp cat anumite prevederi din Statutul elevilor si Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar nu au intrat in vigoare la data la care s-au efectuat acele filmari, scrie News. ro.

Proiect al Ministerului de Interne: Ajutor de chirie pentru refugiati

Ministerul de Interne lucreaza la un proiect de lege prin care refugiatii sa primeasca bani pe perioade mai lungi si inclusiv ajutor de chirie, dar nu va umbla la cuantumul pe care acestia il primesc acum lunar,.

Fosta sefa a Inspectoratului Scolar Constanta, demisa de Liviu Pop prin fax, va fi repusa in functie in urma unei decizii a instantei

Profesoara Zoia-Gabriela Bucovala a fost repusa in functia de inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, printr-un Ordin al Ministrului Educatiei, din 1 februarie, data la care a incetat detasarea in aceasta functie a profesorului Petrica Miu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Constanta, citat de Agerpres.

Se intampla in Romania. Soferii care depasesc pe linie continua ar putea sa nu mai fie sanctionati

Nici lina continua nu pare sa mai fie sperietoarea soferilor care a fost candva. Un deputat din partea PSD a venit cu un proiect de lege prin care conducatorii auto care depasesc pe linia continua sa nu mai primeasca nicio sanctiune. E drept, depasirea trebuie sa indeplineasca niste criterii pentru ca acestia sa scape de [].

Schema prin care un preot si functionari de la CAS Galati ar fi decontat fictiv 1,4 milioane de lei

Sase persoane, intre care un preot si un director al Spitalului din Tecuci, au fost retinute, vineri, pentru 24 de ore, in cazul fraudarii fondurilor de asigurari de sanatate de la Galati. Alte 15 persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )