Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Educatiei, reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei, reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile privind copiii cu nevoi speciale. Sesizarea a fost formulata de catre presedinteleCentrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati, Madalina Turza: Am sesizat CNCD cu privire la declaratiile ministrului Educatiei. Veti avea ocazia, doamna ministru, sa lamuriti problema la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. continuă pe Ziarul Bursa

Ecaterina Andronescu, reclamata la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii n urma declaratiilor controversate privindu-i pe copiii cu nevoi speciale

Presedintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD), Madalina Turza, a anuntat, luni, ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in urma declaratiilor ministrului Educatiei referitoare la segregarea elevilor cu dizabilitati, care intaresc stigma si prejudecata la adresa intregii comunitati a persoanelor cu dizabilitati. Potrivit Madalinei Turza, 29. 433 din cei 70. 000 de copii cu dizabilitati din Romania sunt izolati in scoli speciale, iar cei care invata in scolile de masa nu beneficiaza de sprijinul necesar, in conditiile in care sunt doar 1. 385 de profesori de sprijin in toata tara.

Ecaterina Adronescu, reclamata la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii pentru propunerea de a infiinta clase speciale

Asociatia Autism Europa si Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati CEDCD) critica profund propunerea Ecaterinei Adronescu cu privire la infiintarea de clase speciale in invatamantul de masa, pe care o considera discriminatorie si segregationista. Oficialii Centrului European au depus plangere impotriva ministrului Educatiei la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Interviu cu tatal unui baiat cu Sindromul Down:Ministerul ar trebui sa opreasca experimentele. Ecaterina Andronescu, la CNCD

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost reclamata ieri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii pentru declaratiile privind copiii cu nevoi speciale. Sesizarea a fost formulata de catre Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati. Am sesizat CNCD, a anuntat presedintele Centrului, Madalina Turza. intre timp, tatal unui baiat bolnav cere mai marilor de la Educatie sa opreasca experimentele.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, se gandeste sa introduca segregarea in scolile romanesti

Ministrul Educatiei intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie sustin ca ideea nu este una buna iar performantele acestor elevi nu se vor imbunatati.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, se gandeste sa introduca segregarea in scolile romanesti. Reactia unui medic psihiatru

Ministrul Educatiei intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie sustin ca ideea nu este una buna iar performantele acestor elevi nu se vor imbunatati.

UPDATE Ministrul Educatiei revine asupra declaratiilor: nici vorba sa introduc segregarea in scoli

Ministrul Educatiei anunta duminica dimineata ca intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie au atras atentia ca proiectul nu ar veni in sprijinul acestor elevi, ci dimpotriva, le-ar ingreuna accesul la educatie. La scurt timp, Ecaterina Andronescu a revenit asupra declaratiilor si spune ca voia doar sa ii sustina pe acesti copii, suplimentar, cu un profesor de sprijin.

Ministrul Educatiei, anunt despre structura scolara 2019-2020. Cand va incepe si cand se va termina anul

Anul scolar viitor va incepe pe 9 septembrie si se va incheia pe 12 iunie, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu. Semestrul I al anului sco.

Ministrul Educatiei a facut anuntul. Vor fi acordate vouchere pentru echipament sportiv

O suma de 600 de milioane de lei va fi alocata pentru rechizite in intreg anul scolar, dar si pentru vouchere de echipament sportiv, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei.

Anunt de ultima ora facut de Ecaterina Andronescu in privinta copiilor cu nevoi speciale: Nici vorba de segregare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat luni ca va merge la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), unde a fost reclamata in urma declaratiei sale privind copiii cu dificultati de.

Ecaterina Andronescu, reclamata la CNCD dupa declaratiile la adresa COPIILOR CU DEFICIENTE (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a fost reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) in urma declaratiei sale privind copiii cu dificultati. Noi acum ii avem pe cei cu dificultati de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )