Libnet.ro
UNICEF

06:16

Motiunea simpla mpotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa, a fost respinsa

Hotnews Hotnews,
 Motiunea simpla mpotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa, a fost respinsa

Motiunea simpla prin care USR si PNL cereau demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa, intitulata PSD vinde locurile in Universitati clientelei sale politice, a fost respinsa luni in Senat. continuă pe Hotnews

Motiunea simpla depusa de opozitie mpotriva lui Valentin Popa va fi dezbatuta si votata luni de senatori

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa, depusa de parlamentari de la PNL si USR, va fi dezbatuta si votata, luni, in plenul Seanatului. Documentul se intituleaza PSD vinde locurile in Universitati clientelei sale politice si face referire la repartizarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018 2019. Semnatarii motiunii sustin ca aceasta repartizare este subiectiva, contrara meritului si performantei, nu este fundamentata obiectiv si este extrem de nedreapta pentru studenti, transmite news. ro.

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva ministrului Valentin Popa va fi dezbatuta si votata astazi de senatori

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa, depusa de parlamentari de la PNL si USR, va fi dezbatuta si votata, luni, in plenul Seanatului. Documentul se intituleaza PSD vinde locurile in Universitati clientelei sale politice si face referire la repartizarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018 2019.

Motiunea PNL - USR dezbatuta, astazi

Motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa, depusa de parlamentari de la PNL si USR, va fi dezbatuta si votata, astazi, in plenul Seanatului. Documentul se intituleaza PSD vinde locurile in Universitati clientelei sale politice si face referire la repartizarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018 - 2019. Semnatarii motiunii sustin ca aceasta repartizare este subiectiva, contrara meritului si performantei, nu este fundamentata obiectiv si este extrem de nedreapta pentru studenti.

Senatul respinge motiunea impotriva ministrului Educatiei

Senatul a respins, in sedinta plenului de luni, motiunea simpla PSD vinde locurile in universitati clientelei sale politice, initiata de 36 de senatori USR si PNL, impotriva ministrului Educatiei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )