Libnet.ro
UNICEF

08:00

PNL avertizeaza: Nu mai sunt bani pentru plata salariilor profesorilor

B1 B1,
PNL avertizeaza: Nu mai sunt bani pentru plata salariilor profesorilor

PNL lanseaza un nou avertisment despre lipsa banilor de la bugetul de stat pentru plata salariilor. Deputatul liberal Laurentiu Leoreanu, vicepresedinte al PNL, sustine ca Ministerul Educatiei de-abia mai are bani. continuă pe B1

Vesti teribile pentru pensionarii romani: Nu mai sunt bani de pensii! Cand se va reglementa situatia...

Surse din cadrul administratorilor de pensii private au transmis ca Executivul pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care Pilonului II i se va atribui o contributie zero. Astfel, ceea ce platim acum 3,75%).

Jelena Djokovic: Nu eu sunt vinovata pentru nfrngerile lui Novak

S-au tot adunat infrangerile pentru Novak Djokovic in ultima perioada, sarbul fiind departe de nivelul aratat in urma cu cateva sezoane. Ajuns pe locul 12 in ierarhia mondiala, Nole este aparat de sotie atunci cand este acuzat ca nu se pregateste suficient. Eu stiu cat de mult munceste si cat de profesionist o face, a precizat Jelena. Aceasta mai vine cu o completare: Nu eu sunt vinovata pentru infrangerile lui Novak, responsabilitatea mea a fost mereu sa-i ofer dragoste si suport.

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )