Libnet.ro
UNICEF

09:45

Proiectul Romania educata

Adevărul Adevărul,
Proiectul Romania educata

Lansarea proiectului Romania educata, un proiect national initiat de presedintele Klaus Iohannis, vine sa arate, odata in plus, cat este Romania de inapoiata in materie de educatie. Distrugerea sistematica a educatiei, facuta in ultimii ani de catre cei care s-au perindat la putere, are consecinta ca sunt naruite nu numai scolile adica, infrastructura), dar si, sau mai ales, oamenii care invata sau care predau in aceste scoli. continuă pe Adevărul

Proiectul Romania Educata va fi lansat miercuri in dezbatere publica

Proiectul Romania Educata, initiat de catre presedintele Iohannis, va fi lansat miercuri, de la ora 17. 00, in dezbatere publica.

Cele doua scenarii din proiectul Romnia educata, lansat de Iohannis: studii liceale de trei sau patru ani, bacalaureat teoretic, aplicat sau international, licenta profesionala

Proiectul Romania Educata, lansat miercuri de presedintele Klaus Iohannis, propune doua scenarii pentru structura sistemului educational, vizand toate ciclurile de invatamant. Ambele scenarii au in comun tranzitii mai flexibile intre cicluri, optiuni suplimentare pentru tinerii din invatamantul profesional, dezvoltarea invatamantului de tip dual si prevad, totodata, un rol crescut al consilierilor si portofoliilor educationale, care devin operationale. Iohannis: Proiectul Romania Educata este unul strategic, este nevoie de schimbare.

Proiectul ,,Romania educata

Lansarea proiectului ,,Romania educata, un proiect national initiat de presedintele Klaus Iohannis, vine sa arate, odata in plus, cat este Romania de inapoiata in materie de educatie. Distrugerea sistematica a educatiei, facuta in ultimii ani de catre cei care s-au perindat la putere, are consecinta ca sunt naruite nu numai scolile adica, infrastructura), dar si, sau mai ales, oamenii care invata sau care predau in aceste scoli.

Liviu Pop acuza de plagiat si falsificare proiectul Romania educata, lansat de Iohannis

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, senator PSD, a sustinut, joi, ca rezultatele proiectului Romania educata, finantat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat si falsificare si l-a invitat pe.

Klaus Iohannis lanseaza proiectul Romania Educata

Klaus Iohannis sustine un discurs in legatura cu Romania Educata, in plin scandal.

Proiectul Romania Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Iohannis: Anul trecut am avut o catastrofa la bacalaureat / Proiectul Romnia Educata este unul strategic, este nevoie de schimbare

Proiectul Romania educata, ale carui rezultate au fost puse in dezbatere publica, este unul strategic, care sa poata asigura un sistem de educatie stabil, sustenabil si performant, a declarat presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca este nevoie de schimbare si de solutii pentru o educatie de calitate si a vorbit si despre catastrofa de anul trecut de la bacalaureat.

UPDATE Iohannis: Am avut catastrofa la bacalaureat / Proiectul Romnia Educata este unul strategic, e nevoie de schimbare

Proiectul Romania educata, ale carui rezultate au fost puse in dezbatere publica, este unul strategic, care sa poata asigura un sistem de educatie stabil, sustenabil si performant, a declarat presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca este nevoie de schimbare si de solutii pentru o educatie de calitate si a vorbit si despre catastrofa din urma cu cativa ani de la bacalaureat.

Proiectul Romnia Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, rezultatele proiectului Romania Educata initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Proiectul Romania Educata, punct de pornire dar fara garantia continuarii drumului inceput

Asta seara a avut loc la Cotroceni lansarea proiectului Romania Educata, Viziune si strategie 2018-2020. Foarte buna organizarea, cu o audienta selecta din toata tara. intrebarea este: ce impact va avea asupra evolutiei ulterioare a educatiei? Voi analiza Proiectul Romania Educata intr-o serie de articole. Asta seara doar cadrul general in care apare acest proiect si ce sanse are sa impulsioneze schimbarea in bine a educatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )