Libnet.ro
UNICEF

11:31

Remus Pricopie: Liviu Dragnea, politicianul fara vina. Un lider politic autentic trebuia sa-si dea demisia

Adevărul Adevărul,
Remus Pricopie: Liviu Dragnea, politicianul fara vina. Un lider politic autentic trebuia sa-si dea demisia

Remus Pricopie, fost ministru al Educatiei, a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca daca era responsabil, Liviu Dragnea si-ar fi dat demsia din functia de presedinte dupa esecul referendumului. continuă pe Adevărul

Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Liberalii dau vina pe PSD si Liviu Dragnea pentru esecul referendumului pentru familie. Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romani sa nu vina la vot si sa dea un vot de blam, a declarat, duminica seara, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Liviu Dragnea a venit singur la votul pentru familia traditionala: De ce nu l-a insotit iubita sa, Irina Tanase(VIDEO)

Liviu Dragnea a votat, sambata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a venit fara iubita sa, Irina Tanase. intrebat de jurnalisti de ce a venit doar el la urne, liderul PSD a raspuns: Ea, fiind.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

Liviu Dragnea da in judecata Inalta Curte de Casatie si Justitie si colegiul ei de conducere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Inaltei Curti in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare, scrie Ziare. com .

Liviu Dragnea a dat in judecata instanta suprema in cazul constituirii completelor de judecata

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de.

Liviu Dragnea a dat n judecataconducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Liviu Dragnea a dat n judecata conducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Liviu Dragnea reclama Curtea Suprema si Colegiul de conducere al acesteia la Curtea de Apel Bucuresti. Motivul: completul care ii judeca apelul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Curtii Supreme in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare in dosarul angajarilor fictive, anunta publicatia Ziare. com.

Liviu Dragnea da in judecata Curtea Suprema si colegiul ei de conducere

Liviu Dragnea a dat in judecata Curtea Suprema si Colegiul de Conducere al iCCJ. Seful PSD este nemultumit de completul de 5 judecatori. Liderul social-democratilor contesta la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )