Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rovana Plumb, propusa ministru interimar al Educatiei de premierul Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, propusa ministru interimar al Educatiei de premierul Viorica Dancila

Rovana Plumb, actual ministru al Fondurilor Europene, a fost propusa de premierul Viorca Dancila sa preia interimar conducerea Ministerului Educatiei Nationale, dupa demisia lui Valentin Popa. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb, propusa ministru interimar al Educatiei

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost propusa sa preia interimar conducerea Ministerului Educatiei Nationale, dupa demisia lui Valentin Popa,.

Rovana Plumb, propusa ministru interimar la Educatie (surse)

Premierul Viorica Dancila a trimis, la Palatul Cotroceni, propunerea ca interimatul functiei de ministru al Educatiei sa fie asigurat de Rovana Plumb, au declarat sambata, pentru Mediafax, surse guvernamentale.

Rovana Plumb, propusa interimar la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila a trimis vineri, propunerea la Palatul Cotroceni ca Rovana Plumb sa asigure interimatul la Ministerul Educatiei, dupa demisia lui Valentin Popa. Acum, urmeaza ca presedintele Klaus.

Rovana Plumb, propusa interimar la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila a trimis la Palatul Cotroceni propunerea ca Rovana Plumb sa asigure interimatul la Ministerul Educatiei, dupa demisia lui Valentin Popa. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa aprobe.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Valentin Popa, prima reactie dupa demisia din functia de ministru al Educatiei

Fostul ministru al Educatiei vine cu dezvaluiri-bomba dupa ce a decis sa plece din Guvern. Aceasta a explicat, pentru Antena 3, motivele care au stat la baza demisiei sale si vorbeste despre o situatie care.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. Ce nu au reusit protestantii si Opozitia a reusit UDMR

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. UDMR a solicitat plecarea acestuia din Guvern, iar Kelemen Hunorchiar declarase ca formatiunea sa suspenda colaborarea cu PSD pana cand.

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )