Libnet.ro
UNICEF

11:45

Unul dintre cei mai controversati ministrii din Guvernul Dancila, in fata primei motiuni de demitere

B1 B1,
Unul dintre cei mai controversati ministrii din Guvernul Dancila, in fata primei motiuni de demitere

Senatul dezbate si voteaza luni motiunea simpla prin care PNL si USR cer demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Reprezentantii opozitiei au initiat aceasta motiune dupa ce ministrul Valentin. continuă pe B1

Cinci dintre cei mai cautati teroristi, prinsi de autoritatile americane

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din Statul Islamic au fost capturati de autoritatile americane intr-o operatiune realizata cu ajutorul serviciilor irakniene, desfasurata pe teritoriul Irakului. Acest.

Cinci dintre cei mai cautati teroristi au fost capturati de catre americani

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din cadrul retelei Stat Islamic au fost capturatie intr-o operatie a serviciilor americane si irakieni, desfasurata pe teritoriul Irakului. Informatia a fost.

Brazilia isi pierde unul dintre cei mai buni jucatori! Dani Alves rateaza Campionatul Mondial din Rusia

Fotbalistul lui PSG s-a accidentat la genunchi in ultimul meci jucat de echipa sa si va ajunge pe masa de operatie.

Principii de nutritie ale japonezilor, unii dintre cei mai supli oameni din lume: reguli din Ghidul japonez de nutritie

Dintotdeauna japonezele au fost admirate pentru modul in care stiu sa-si pastreze forma de invidiat a corpului. Putin stiu insa ca populatia japoneza urmeaza regulile de nutritie ale unui ghid special intodus de autoritati.

Marea iubire a Andreei Esca: Din pacate, s-a casatorit si are doi copii...

Andreea Esca a vorbit despre marea sa iubire din timpul adolescentei. Este vorba despre un fost coleg de liceu despre care prezentatoareea spune ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa.

Viorica Vasilica Dancila: Ne dorim ca Tarom sa prinda aripi si sa fie considerata una dintre cele mai performante companii la nivel european si nu numai

Premierul Viorica Vasilica Dancila crede ca Tarom, o societate ineficienta, poate prinde aripi dupa ce va avea inca doua aeronave si astfel va ajunge una dintre cele mai performante companii din Europa. Reamintim ca Tarom se afla pe pierderi de 10 ani. Doua aeronave Boeing 737-800 NG Next Generation), care au fost in trecut ale Malaysia Airlines Lines, vor intra in flota TAROM din luna iunie. Viorica Dancila a spus ca sunt doua aeronave noi, chiar daca ele au fost folosite inainte de Malaysia Airlines Lines.

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul.

Pretul petrolului lasa in urma nivelurile - record

Cotatiile futures ale petrolului au scazut in a doua parte a zilei de ieri, pe pietele internationale, dupa ce consemnasera noi niveluri-record in asteptarea reintroducerii de catre Statele Unite a sanctiunilor impotriva Iranului - unul dintre cei mai mari exportatori din cadrul OPEC Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol).

Gigantul Glencore lanseaza un hub IT la Bucuresti: In Romania avem costuri cu 20-30% mai mici decat in vest

Inatech, furnizorul de sisteme de risk management in tranzactiile pe piata de energie ETRM) detinut de catre Glencore unul dintre cei mai mari traderi de marfuri la nivel global, va infiinta in Romania un hub pentru dezvoltarea sistemelor IT.

Tudor Pop (USR) despre sistemele informatice din sanatate: CNAS desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse din Sanatate, scrie, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pe fondul scandalului nefunctionarii, de cateva zile, a sistemelor informatice gestionate de CNAS. Reamintim ca medici de familiie din Bucuresti si Ilfov au protestat, vineri, in fata sediului CNAS din Capitala, neTultumiti de functionarea dezastruoasa a sistemelor informatice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )