Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila, noi promisiuni pentru profesori

B1 B1,
Viorica Dancila, noi promisiuni pentru profesori

Ordinul fostului ministru al Educatiei, Valentin Popa, prin care se taiau 4. 000 de posturi din Educatie, va fi anulat. Mai mult, premierul Viorica Dancila a anuntat ca numarul de posturi va fi suplimentat cu. continuă pe B1

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

Noi reguli dure pentru profesori: ce se intampla cu meditatiile

Ministerul educatiei a adoptat Codul de etica pentru profesori, iar odata cu acesta, cadrele din invatamantul preuniversitar primesc o lovitura foarte dura. Documentul care li se aplica profesorilor din invatamantul preuniversitar vine cu cateva restrictii importante. Cei mai afectati vor fi profesorii care isi asigurau un venit suplimentar din meditatii. Noul Cod de etica pentru [] .

Schimbare de ULTIMA ORA in Guvern! VIORICA DANCILA a luat decizia NEASTEPTATA

Cornelia Nagy a fost numita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Oficiului National pentru Achizitii Centralizate, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila. Decizia a fost.

Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca rezultatul la referendumul pentru familie reprezinta expresia vointei cetatenilor. Guvernul a facut toate demersurile pentru.

Viorica Dancila a fost vizitata de un fost premier francez: Care a fost scopul intalnirii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit luni la Palatul Victoria pe fostul premier francez Dominique de Villepin, actualmente implicat in domeniul consultantei internationale. Acesta a fost insotit la Guvern de.

Anunt important pentru profesori: Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si Bucuresti

Numarul posturilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi suplimentat in 11 judete si in municipiul Bucuresti cu 1. 336, a declarat prim-ministrul Viorica.

Noi reguli pentru profesori: adio, cadouri sau meditatii cu elevii de la clasa

Ministerul Educatiei a adoptat Codul de etica pentru profesorii din invatamantul preuniversitar. Documentul prevede interzicerea meditatiilor contra cost cu elevii de la clasa, dar si acceptarea unor sume de bani sau alte bunuri materiale din partea scolarilor.

Instagram ia noi masuri pentru a combate hartuirea online

Adam Mosseri, noul sef Instagram, a anuntat o serie de masuri pentru pacificarea relatiei dintre utilizatori. Hartuirea online este un fenomen complex si inca avem de lucru sa- l limitam si sa raspandim mai multa bunatate pe Instagram a declarat el, potrivitLe Monde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )