Libnet.ro
UNICEF

10:46

Alegeri Europarlamentare 2019. Miting electoral PSD la Targoviste

Antena3 Antena3,
Alegeri Europarlamentare 2019. Miting electoral PSD la Targoviste

Miting PSD la Targovistein contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. UPDATE -Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa. continuă pe Antena3

Alegeri Europarlamentare 2019. Miting electoral PSD la Targoviste. Rovana Plumb: Ramanem in picioare, oricat ne-ar ataca!

Miting PSD la Targovistein contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. UPDATE -Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa.

Alegeri europarlamentare: Directiile de evidenta populatiei din Bucuresti, program prelungit pe 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, alaturi de serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aferente celor 6 sectoare va asigura in data de 25 si 26. 2019, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masura vine in sprijunul cetatenilor interesati sa voteze la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Basescu, despre aliantele din an electoral: PSD il va recupera pe Ponta. PSD-istul ramane PSD-ist pana inchide ochii

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat vineri seara ca cei din PSD il vor recupera pe Victor Ponta, pana la urma. Fostul presedinte a mai declarat si ca George Maior nu mai are ce cauta in Statele Unite si ca ar trebui sa revina in tara.

Ce aveti de ales. Listele negre ale Romaniei Curate pentru alegerile europarlamentare 2019

Cat de curate sunt alegerile europarlamentare, care au, in premiera absoluta, un referendum insotitor despre problema coruptiei?Pentru a raspunde acestor intrebari, Coalitia pentru un Parlament Curat, parte a Aliantei pentru o Romanie Curata, a monitorizat in total 86 de candidati pentru integritate, dupa cum urmeaza:.

PNL este vazut favorit sa castige alegerile europarlamentare de casele de pariuri. Ce cota are PSD pentru o victorie

Romanii au sansa ca pe langa mersul la vot sa poata sa faca si niste bani de pe seama alegerilor europarlamentare din 26 mai. Casa de pariuri Unibet a venit cu o oferta interesanta pentru pasionatii de.

NORICA NICOLAI: Aceste alegeri europarlamentare vor decide viitorul Europei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, a declarat, astazi, ca dezbaterea electorala premergatoare alegerilor din 26 mai s-a concentrat pe disputele politice interne, desi acest scrutin va decide viitorul Europei.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )