Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alegeri prezidentiale - rezultate oficiale. Diferenta finala intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale - rezultate oficiale. Diferenta finala intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturi la alegerile prezidentiale, iar Viorica Dancila - 33,91%, coform rezultatelor finale ale scrutinului anuntate joi de Biroul Electoral Central. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din.

Rezultate finale partiale alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 65,88%, Viorica Dancila - 34,12%

Klaus Iohannis a obtinut, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, un nou mandat pentru cinci ani la Palatul Cotroceni. Biroul Electoral Central a anuntat primele rezultate finale partiale.

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in municipiul Orastie: diferenta mare intre Iohannis si Dancila

Alegeri prezidentiale 2019 in municipiul Orastie: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei.

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate in municipiul Hunedoara. Klaus Iohannis a castigat la scor

Alegeri prezidentiale 2019 in municipiul Hunedoara: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei, de duminica, 24 noiembrie 2019.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019 Constanta. Procentele obtinute de Klaus Iohannis si Viorica Dancila, in fiecare localitate din judetul Constanta

Klaus Iohannis a obtinut aproape 80% din voturi intr-o comuna saraca din Constanta, iar scorul maxim al Vioricai Dancila a fost de 65%.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Cate voturi a luat Klaus Iohannis in Bucuresti

Rezultatele provizorii ale alegerilor prezidentiale indica in Capitala un scor de 67,53% pentru Klaus Iohannis si 32,47% ,Viorica Dancila, actualul presedinte obtinand cele mai multe voturi in Sectorul 1.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, dupa rezultate: A venit vremea sa construim impreuna Romania pe care oamenii si-o doresc si la care si noi visam

Dacian Ciolos l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru rezultatul obtinut in al doilea tur al alegerilor prezidentiale si le-a transmis celor care au iesit la vot ca in acest fel au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )