Libnet.ro
UNICEF

20:00

CCR, decizie cruciala privind alegerile prezidentiale: Ce se intampla cu persoanele carora BEC le-a respins candidaturile

B1 B1,
CCR, decizie cruciala privind alegerile prezidentiale: Ce se intampla cu persoanele carora BEC le-a respins candidaturile

CCR a respins definitiv patru contestatii depuse de persoane carora Biroul Electoral nu le-a inregistrat candidaturile la Presedintie. De asemenea, contestatia Aliantei UN OM care vizeaza tragerea la. continuă pe B1

Alegerile prezidentiale din Afganistan, marcate de acuzatii de frauda, prezenta slaba la urne si atacurile talibanilor

Sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale din Afganistan s-au inchis sambata in contextul unor acuzatii de frauda si al unei participari slabe, ceea ce creeaza temeri privind un rezultat incert care ar putea impinge aceasta tara si mai mult in haos, transmite Agerpres.

SONDAJ. Cine ar castiga alegerile prezidentiale daca romanii ar iesi duminica viitoare la vot

Klaus Iohannis ar castiga alegerile prezidentiale, fiind votat de 45,3% dintre alegatori, daca romanii ar merge la urne daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit unui sondaj IMAS.

Afganistan: premierul Abdullah Abdullah revendica victoria in alegerile prezidentiale

Principalul concurent al presedintelui afgan in exercitiu Ashraf Ghani a revendicat luni victoria in alegerile prezidentiale, care au avut loc sambata, transmite AFP.

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu.

Ludovic Orban, prima reactie dupa anuntul BEC. Ordinea candidatilor de pe buletinul de vot de la alegerile prezidentiale din noiembrie a fost trasa la sorti, sambata

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie publica, dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ordinea finala de pe buletinul de vot a candidatilor de la alegerile prezidentiale din.

BEC a decis ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale. Iohannis, Paleologu, Barna, Kelemen si Dancila, pe primele 5 pozitii

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit, sambata, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot a candidatilor la alegerile prezidentiale. Primul candidat clasat pe buletinul de vot este Klaus Iohannis, urmat de Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor si Viorica Dancila.

Biroul Electoral Central stabileste astazi, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) stabileste, sambata, prin tragere la sorti, ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie. Au fost admise candidaturile a 14 persoane, reprezentanti ai unor partide sau independenti. in cursa electorala intra actualul presedinte, Klaus Iohannis si actualul premier, Viorica Dancila, care detine si functia de presedinte al PSD.

14 pentru Romania. Lista finala a candidatilor la alegerile prezidentiale

14 candidati vor intra in cursa pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie, anunta Biroul Electoral Central BEC). Maine va avea loc tragerea la sorti pentru pozitiile pe buletinul de vot.

Comunicat de presa Bobby Paunescu:Eliminarea abuziva a unui candidat la alegerile prezidentiale de catre personalul auxiliar al AEPBEC (VIDEO)

Comunicat de presa Eliminarea abuziva a unui candidat la alegerile prezidentiale de catre personalul auxiliar al AEPBEC Neregulile in activitatea personalul tehnic auxiliar AEP de analiza a candidaturii .

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile prezidentiale?

Mai sunt mai putin de doua luni pana la alegerile prezidentiale, iar batalia se incinge pe zi ce trece, chiar daca nu pare sa aiba intensitatea altor ani. Primul obstacol pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3278 seconds )