Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Hotnews Hotnews,
 Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL. continuă pe Hotnews

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat al Romaniei

Ludovic Orban a fost desemnat marti ca premier desemnat al Romaniei. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban s-a nascut la data de 25 mai 1963, in municipiul Brasov, intr-o familie multietnica, tatal sau fiind.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis: Singurul liberal care a votat impotriva USL, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, conduce PNL din 2017

La aproximativ 2 ani de cand a preluat conducerea PNL dupa esecul din alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a reusit sa rastoarne dominatie PSD din Parlament si sa fie desemnat marti drept prim-ministru al.

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Klaus Iohannis este asteptat de toata lumea sa anunte cine va fi premierul care va alcatui noul Guvern. Dar, dupa ritmul in care se deruleaza negocierile, nu pare ca presedintele s-ar grabi. Neoficial,.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis drept candidat la fu.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: PSD nu voteaza sub nicio forma un guvern al actualei puteri

PSD nu voteaza, sub nicio forma, un guvern al actualei puteri, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban: In cel mai s.

Portret. Cine e Ludovic Orban: a incercat de trei ori sa fie primar al Capitalei, s-a opus formarii USL si a ajuns sef al PNL in urma unui vot covarsitor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, in urma consultarilor cu partidelor, ca liderul PNL Ludovic Orban este propunerea sa de premier. Intrat in aripa liberala inca din 1992, Orban a devenit un exemplu de politician care nu renunta usor: acesta a candidat de trei ori pentru primaria Capitalei si tot de atatea ori pentru presedintia partidului, avand succes abia in 2017.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )