Libnet.ro
UNICEF

16:00

Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

B1 B1,
Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

Coalitia de guvernare a decis, miercuri, infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze derularea procesului electoral la alegerile din 26 mai. Parlamentarii PSD si ALDE suspecteaza fraude la alegeri,. continuă pe B1

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Parlamentul a decis infiintarea Comisiei de ancheta pentru investigarea eventualelor fraude de la alegerile din 26 mai. Olguta Vasilescu e presedinte

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26.

Puterea PSD-ALDE face comisie parlamentara de ancheta privind fraude la europarlamentare. Tariceanu: Au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni sa propuna plenului comun infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Propunerea a fost facuta de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care a sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a scrutinului.

PENTRU ACUZATIILE DE FRAUDA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Tariceanu propune constituirea unei comisii de ancheta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca intr-o discutie cu liderii grupurilor parlamentare ale PSD si ALDE a propus constituirea unei comisii de ancheta pentru a analiza acuzatiile de frauda la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai a ajuns la vot

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa voteze, miercuri, infiintarea unui Comisii parlamentare de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru investigarea eventualelor nereguli si.

Ludovic Orban, despre comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor: O nebunie, PSD e paralel cu realitatea

PNL va vota impotriva infiintarii comisiei parlamentare de ancheta privind posibilele fraude de la alegerile europene din 26 mai, a declarat. miercuri, presedintele PNL Ludovic Orban. Sunt paraleli cu.

Dancila sustine teza ca alegerile au fost fraudate si cere comisie speciala de de ancheta parlamentara

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca s-a discutat despre infiintarea unei comisii parlamentare care sa analizeze fraudele de la votul pentru alegerile europarlamentare, dar si despre solutiile propuse pentru votul din diaspora. Dancila a precizat ca se va cere o sesiune extraordinara parlamentara.

Parlamentul a decis infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania

Infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania a primit unda verde, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Muzeul are ca obiectiv prezentarea realitatilor vietii social .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )