Libnet.ro
UNICEF

11:31

CRISTIAN PREDA, DESPRE EVENIMENTUL DIN 20 MAI: Ma tem ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN PREDA, DESPRE EVENIMENTUL DIN 20 MAI: Ma tem ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL

Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, spune ca presedintele Klaus Iohannis a facut bine hotarand sa omagieze victimele comunismului vreme de un an, dar ca este o eroare de a incepe comemorarea pe 20 mai si apreciaza ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL sa mobilizeze electoratul anticomunist la alegerile europene. continuă pe Ziarul Bursa

Consilierul prezidential Andrei Muraru explica de ce a ales Iohannis ziua de 20 mai pentru lansarea programului 30 de ani de la Revolutie: E data primelor alegeri libere

Consilierul prezidential Andrei Muraru a scris marti, intr-o postare pe Facebook, despre ceremonia ce va avea loc saptamana viitoare la Cotroceni pentru marcarea anului 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutie, precizand ca primul eveniment din cadrul acestui program omagial va avea loc pe 20 mai, aceasta zi fiind aleasa tocmai pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Consilier prezidential: Ziua de 20 mai, aleasa de Iohannis pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere din perioada postcomunista

Consilier prezidential Andrei Muraru explica faptul ca presedintele Klaus Iohannis a ales ziua de 20 mai pentru lansarea programului dedicat Revolutiei pentru semnificatia acesteia, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre.

VIDEO VIRAL Scurtmetraj despre agresiunile din scoala si cum sunt umiliti profesorii la catedra: FaraAparare / Ce spun parintii si elevii despre film

FaraAparare este un scurtmetraj realizat de catre Uniunea Sindicatelor Libere din invatamantul Preuniversitar Iasi pentru a scoate in evidenta fenomenul de bullying din scolile romanesti, agresiunilor facute de elevi la adresa altor elevi, dar mai ales a agresiunii cadrelor didactice de catre unii elevi sau parinti. Filmul o are in rolul principal pe actrita Medeea Marinescu si este inspirat din cazuri reale. Parintii de la Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti spun ca videoclipul nu face decat sa dezbine partile implicate in educatie si ca prin astfel de initiative nu se va ajunge la o colaborare reala intre parinti si profesori.

Evenimentele din cel mai recent episod GoT, explicate chiar de creatori: De ce a luat-o razna Daenerys si de ce moartea lui Cersei a fost atat de blanda (VIDEO)

Mintile din spatele ecranizarii Game of Thrones au vorbit in premiera despre dinamica episodului 5, care a starnit pareri diferite pe scena globala. Daca unii au fost dezamagiti de desfasurarea.

Politia Romana: Radu Mazare va fi adus in tara pe 20 mai

Fostul primar constantean Radu Mazare va fi adus in Romania luni, 20 ami. Asa au anuntat in urma cu putin timp oficiali din cadrul Politiei Romane.

Vesti ingrozitoare despre biserica din Romania in care se afla spini din coroana lui Iisus

Un istoric clujean a adus dovezi potrivit carora in biserica din Jelna din Transilvania exista fragmente din coroana de spini a lui Iisus. Tot in acest lacas de cult se gaseste una dintre cele patru copii.

VIDEO VIRAL Scurtmetraj despre agresiunile din scoala si cum sunt umiliti profesorii la catedra: FaraAparare

FaraAparare este un scurtmetraj realizat de catre Uniunea Sindicatelor Libere din invatamantul Preuniversitar Iasi pentru a scoate in evidenta fenomenul de bullying din scolile romanesti, agresiunilor facute de elevi la adresa altor elevi, dar si a agresiunii cadrelor didactice de catre unii elevi sau parinti. Filmul o are in rolul principal pe actrita Medeea Marinescu si este inspirat din cazuri reale, unde profesori ajung victime ale agresiunilor din partea elevilor sau parintilor. Parintii de la Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti spun ca videoclipul nu face decat sa dezbine partile implicate in educatie si ca prin astfel de initiative nu se va ajunge la o colaborare reala intre parinti si profesori.

Reglari de conturi ale procurorilor din Romania, mai rau ca in mafie. Cum au decis sa se razbune mai multi anchetatori pe dusmanii lor

Exista reglari de conturi ce nu par sa se duca doar intre mafioti, ci si in randul procurorilor. Un procuror DNA e acuzat ca a instrumentat dosarul dusmanului sotiei sale, un altul este inregistrat cand se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )