Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Hotnews Hotnews,
 Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste electoral de cazul Caracal, comentand ca presedintele era in concediu la momentul tragediei, iar ea a venit la Bucuresti si a luat masuri. in privinta sefului DIICOT caruia Iohannis i-a cerut demisia, Dancila spune ca, in primul rand, e nevoie de o analiza. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

Dancila, replica pentru Iohannis: Nu se poate folosi o tragedie ca tema de campanie electorala. Daca ceream eu demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a lansat o serie critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe tema solicitarii acestuia ca seful DIICOT, Felix Banila, sa demisioneze, ca urmare a felului in care a fost gestionat.

Radu Tudor, despre mutarea lui Iohannis de a cere demisia sefului DIICOT: Presedintele marcheaza institutional si politic. Cazul Caracal a devenit caz de campanie electorala prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT, Felix Banila, motivul fiind modul in care au decurs anchetele din cazul Caracal si cazul Dambovita, care genereaza in continuare semne.

Klaus Iohannis cere demisia sefului DIICOT. Am cerut actiuni clare in cazul Caracal, am vazut reactii intarziate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca a facut greseli uriase in modul in care guvernat si ca va plati politic pentru toate erorile. Ma voi referi la o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )