Libnet.ro
UNICEF

19:17

Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

B1 B1,
Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, simte ca pierde teren in lupta interna pentru putere din PSD, formatiune ce a intrat oricum pe un trend descendent la nivel electoral, si l-a atacat pe Gabriel Oprea,. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gabriela Firea: Noi nu ne asteptam la un esec. Cred ca va fi un scor bun pentru PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus la sediul PSD ca, in cazul in care Viorica Dancila va pierde la alegerile prezidentiale, tot nu se va pune problema sa fie.

Gabriela Firea a remarcat o campanie de denigrare a PSD

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, considera ca pierderea alegerilior prezidentiale de catr.

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

Gabriela Firea il ataca pe Marcel Ciolacu. Ce imagine a publicat pe Facebook - FOTO

Primarul general al Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat, luni seara, pe Facebook o imagine pentru a demonstra ca se afla acasa, nu la intalnirea liderilor PSD de la Parlament,.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Gabriela Firea: Felicitam castigatorul, dar dupa cifrele oficiale

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste tuturor celor care au votat-o pe Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gabriela Firea a votat la prima ora. Primarul Capitalei: Am votat pentru o Romanie in care toti cetatenii sa fie respectati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima ora la sectia de la Colegiul Tehnic Mecanic GrivitaBucuresti. Am.

Gabriela Firea: in primavara anului viitor vom avea cele sase PUZ-uri sectoriale si PUG-ul pentru Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca, in primavara anului viitor, vor exista cele sase Planuri Urbanistice Zonale PUZ-uri) sectoriale si Planul Urbanistic General PUG) pentru.

GABRIELA FIREA: Taxa Oxigen va da anumite roade in privinta luptei cu poluarea, dar si cu congestia in trafic

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat vineri ca pe langa investitiile pe care vinieta Oxigen le va aduce, va fluidiza si traficului Capitalei, incepand cu anul viitor, relateaza News. ro.

Gabriela Firea: Insist ca nu va fi un esec. Nu am venit aici sa cantam prohodul (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea considera ca PSD nu va inregistra un esec grav la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in ciuda datelor exit-poll-urilor venite deocamdata, pe surse. La sosirea la sediul.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )