Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Klaus Iohannis merge astazi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central si vor fi trimise la Curtea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului sef al Statului Major al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul privind numirea noului sef al Statului Major al Apararii. Mandatul general-locotenentului Daniel Petrescu incepe la 1 decembrie.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru presedintele Albaniei dupa cutremurul devastator: Presedintele a exprimat intreaga solidaritate a Romaniei cu poporul albanez

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante lui Ilir Meta, omologul sau din Albania, tara afectata de de un cutremur de 6,4 magnitudine, in urma caruia cel putin 11 persoane au.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru Emmanuel Macron si poporul francez dupa ce 13 militari au murit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj de condoleante presedintelui francez, Emmanuel Macorn, dupa ce 13 militari francezi au murit, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat .

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR,pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. La sedinta solemna participa premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului,.

CCR a validat al doilea mandat al lui Klaus Iohannis: Voi veghea in continuare la respectarea Constitutiei si voi sustine valorile staului de drept si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Curtea Constitutionala a validat, joi, alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Seful statului a declarat ca votul pe care i l-au acordat romanii reprezinta o onoare deosebita si o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )