Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: Apelez la responsabilitatea oamenilor sa se protejeze E riscant sa deschizi bisericile PSD-istii parca vor sa le faca rau romanilor Guvernul a salvat vieti si locuri de munca (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Apelez la responsabilitatea oamenilor sa se protejeze E riscant sa deschizi bisericile PSD-istii parca vor sa le faca rau romanilor Guvernul a salvat vieti si locuri de munca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost invitat duminica seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Unul dintre subiectele abordate a tinutde necesitatea de a fi. continuă pe B1

Ludovic Orban: Vom cere stare de alerta pentru 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate parlamentara care va intelege ca nu poate pune in pericol viata oamenilor pentru niste castiguri electorale ieftine

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca va cere Parlamentului prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, nu cu 15, asa cum vrea PSD. Seful Guvernului si-a manifestat increderea ca majoritatea.

Ludovic Orban: 80% dintre romani vor sa-si petreaca concediul in Romania Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Traficul aerian s-a prabusit

Opt din 10 romani vor sa isi petreaca concediul in tara, potrivitunui sondaj, spune, vineri, premierul Ludovic Orban. De asemenea, acesta le recomanda oamenilor sa nu plece anul acesta in vacanta.

Ultima ora! Ludovic Orban, fortat sa spuna adevarul. Cand si cu cat se vor majora pensiile: Vom creste pensiile, dar

Subiectul majorarii pensiilor este unul dintre cele mai dezbatute in aceasta perioada, insa informatii concrete par sa lipseasca cu desavarsire. Ludovic Orban a vorbit in urma cu putin timp despre posibilitatea cresterii acestora in functie de realitatile economice. Noi lucram pe baza de analize, pe baza de date, pe baze de prognoze serioase Ludovic Orban .

LUDOVIC ORBAN: Liderii politici care s-au construit in zona FSN sunt capabili sa apeleze la forta si 10 august a demonstrat lucrul asta

Premierul Ludovic Orban considera ca dosare precum cel al Revolutiei sau al Mineriadei din 1990 sunt dosare fundamentale pentru evolutia de dupa 1990 a Romaniei si afirma ca liderii politici care s-au construit in zona post-comunista ar putea recurge oricand la forta, daca Romania n-ar fi tara membra NATO sau a UE, primul ministru amintind de evenimentele din 10 august 2018.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat azi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat sambata premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Avocatul Poporului se comporta mai mult ca avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban critica in termeni duri actiunile Avocatului Poporului, despre care spune ca in ultima vreme se comporta mai mult ca avocatul PSD decat ca avocatul romanilor si catalogand drept rusinoasa atitudinea acestei institutii din ultima perioada.

LUDOVIC ORBAN: Mastile trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca mastile de protectie sanitara trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )