Libnet.ro
UNICEF

07:45

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica. Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

PLANUL NATIONAL DE INVESTITII SI RELANSARE ECONOMICA Cum planuiesc liberalii sa relanseze economia

Guvernul PNL a prezentat un plan de investitii si relansare economica ce prefigureaza viitorul program de guvernare. Planul este structurat pe un set de masuri care se aplica pe termen scurt ce cuprinde scheme de finantare a firmelor si de sustinere a veniturilor populatiei ocupate in economie, precum si masuri pe termen mediu axate pe investitii in infrastructura fizica, in sistemul energetic, educatie, sanatate, sport.

Masurile pe care le prevede Planul National de Investitii si Relansare Economica

Guvernul prezinta miercuri Planul National de Investitii si Relansare Economica, un program amplu care sta la baza urmatoarelor politici economice si administrative. Documentul este elaborat de Guvernul Romaniei, iar la evenimentul de lansare, programat de la ora 18, va participa si presedintele Klaus Iohannis. Conform documentului, Guvernul isi propune sa schimbe modelul de dezvoltare bazat pe consum, intr-un model de crestere economica bazat pe investitii, digitalizare si stimularea capitalului autohton, conform Digi24. ro.

PLANUL NATIONAL DE INVESTITII SI RELANSARE ECONOMICA Microintreprinderile solicita interventia imediata a Guvernului

Florin Jianu, presedinte CNIPMMR: in acest moment, peste 120. 000 de IMM-uri au nevoie rapid de interventia Guvernului pentru a isi continua activitatea * Adrian Codirlasu, presedintele CFA: Guvernul nu are bani sa bage in economie anul acesta * Ionut Dumitru: Planul lansat de Guvern este mai degraba o viziune pe termen mediu si nu contine masuri de sprijin imediat Planul de relansare economica propus de guvernul Orban nu i-a entuziasmat pe specialisti, deoarece asa cum arata acesta nu pare destinat sa rezolve rapid situatia dramatica cu care se confrunta zeci de mii de microintreprinderi afectate de criza generata de pandemia Covid-19. Mai ales ca actele normative pentru implementarea acestui plan vor fi adoptate in maximum 30 de zile, asa cum a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern de ieri.

MARCEL CIOLACU: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele, a transmis Ciolacu reprezentantilor Guvernului.

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )