Libnet.ro
UNICEF

15:15

Olguta Vasilescu va conduce comisia care va investiga presupusele fraude de la alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu va conduce comisia care va investiga presupusele fraude de la alegerile europarlamentare

Parlamentul a votat, miercuri, pentru formarea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de social-democrata Lia Olguta Vasilescu. PNL au votat pentru si au pus conditii: Audierea ministrului de Externe, Teodor Melescanu, respectiv a ministrului de Interne, Carmen Dan. continuă pe Adevărul

LIA OLGUTA VASILESCU: Proiectul de modificare a legii pensiilor va trece, miercuri, de Camera

Dezbaterea proiectului de modificare a legii pensiilor va incepe, maine, in Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor, urmand ca votul in plen sa fie miercuri, a anuntat secretarul Camerei Lia Olguta Vasilescu, dupa sedinta Biroului permanent.

Lia Olguta Vasilescu: Maine va incepe discutia pe legea pensiilor, iar miercuri va intra la vot. Ne-am asigurat ca vom avea majoritatea necesara

Dezbaterea proiectului de modificare a legii pensiilor va incepe marti in Comisia de munca a Camerei Deputatilor, urmand ca miercuri sa aiba loc votul in plen, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, initiatoarea.

Lia Olguta Vasilescu: Proiectul de modificare a legii pensiilor, picat la Senat, va trece miercuri de Camera Deputatilor

Proiectul de modificare a legii pensiilor va fi dezbatut marti in Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor, iar votul in plen va fi miercuri, a anuntat secretarul Camerei, Lia Olguta Vasilescu. Ea a sustinut ca noul presedinte al Camerei, Marcel Ciolacu, a dat asigurari ca va exista majoritatea necesara pentru ca legea sa treaca.

OLGUTA VASILESCU, DESPRE CAZUL FETITEI DIN MEHEDINTI: Modul in care a procedat procurorul - devastator

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea.

Olguta Vasilescu, la dezbaterea pe Legea pensiilor: Acesta este lucrul pe care il promitem de fiecare data noi, politicienii, si in foarte putine cazuri ne tinem de cuvant

Deputatii dezbat la aceasta ora Legea pensiilor. Secretarul Biroului permanent al Camerei Deputatilor Lia Olguta Vasilescu a precizat, miercuri, ca exista bani pentru plata pensiilor. in ultimii doi ani de.

Olguta Vasilescu anunta modificari majore la Legea adoptiei, la cateva zile dupa cazul care a ingrozit Romania

Fostul ministru al Muncii, Lia olguta Vasilescu, anunta ca Legea adoptiilor va fi schimbata. Anuntul PSD-istei vine la doar cateva cazul Sorinei, fetita fortata de autoritati sa paraseasca.

Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea. Eu inteleg ca.

Olguta Vasilescu: Sunt vicepresedinte al partidului. Nu voi candida la o alta functie

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congresul PSD din 29 iunie. intrebata daca va candida la vreo functie la Congres, Vasilescu a spus:.

PRIVIND CONTINUAREA IN FUNCTIA DE GUVERNATOR AL BNR: Olguta Vasilescu nu il sustine pe Mugur Isarescu

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, secretar al Camerei, a declarat astazi ca ea nu va vota pentru mentinerea, in continuare, a lui Mugur Isarescu in functia de guvernator al Bancii Nationale.

Olguta Vasilescu, decizie de ultima ora: ,,Nu candidez

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )