Libnet.ro
UNICEF

23:30

Orban (PNL): Sa inteleaga parintii si bunicii nostri - Sunt alegeri prezidentiale. PSD-istii le cresc din burta pensiile, ca e an electoral! (VIDEO)

B1 B1,
Orban (PNL): Sa inteleaga parintii si bunicii nostri - Sunt alegeri prezidentiale. PSD-istii le cresc din burta pensiile, ca e an electoral! (VIDEO)

Pensionarii simt pe pielea lor binefacerile regimului PSD-ist - cresterile de pensii nu s-au facut normal, dar inflatia a mancat orice fel de majorare, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1. continuă pe B1

Orban (PNL): Dancila e un produs 100% al lui Dragnea, aproape un rebut. Orlando executa la foc automat toate comenzile, acum vad ca e european si n-are nicio legatura cu fostul sef PSD (VIDEO)

Procesul de cosmetizare pe care il incearca toata garnitura care a fost pusa in functie de Dragnea e o operatiune perfida si mincinoasa, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1 TV. Doamna.

Orban (PNL): Am depus proiectul de revizuire a Constitutiei. Propunem ca referendumul sa fie organizat odata cu prezidentialele (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca liberalii au terminat deja proiectul de revizuire a Constitutiei, pornind de la votul exprimat de romani la referendumul din 26 mai. Proiectul.

LUDOVIC ORBAN: PNL cere dezbatere privind Sectia de investigare a magistratilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liderii grupurilor parlamentare liberale vor solicita dezbaterea la Senat, in procedura de urgenta, in cadrul sesiunii extraordinare, a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor.

Orban: PNL cere dezabaterea de URGENTA a proiectului privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberaliicerdezbaterea in cadrul sesiunii extraordinare a proiectului privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )