Libnet.ro
UNICEF

12:30

PENTRU EDITII IN CARE AU APARUT DANCILA SI TEODOROVICI: Gigel Stirbu cere CNA sanctionarea TVR Cluj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU EDITII IN CARE AU APARUT DANCILA SI TEODOROVICI: Gigel Stirbu cere CNA sanctionarea TVR Cluj

Presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, Gigel Stirbu, solicita Consiliul National al Audiovizualului CNA) sanctionarea TVR Cluj pentru difuzarea a doua editii speciale cu caracter electoral, fara a fi marcate corespunzator. continuă pe Ziarul Bursa

GIGEL STIRBU CERE CNA SANCTIONAREA TVR1: Dragnea si Daea au beneficiat de promovare electorala pe bani publici

Presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, Gigel Stirbu, solicita Consiliului National al Audiovizualului CNA) sanctionarea TVR1 pentru emisiunea Viata satului din 12 mai, pe motiv ca Liviu Dragnea si Petre Daea au facut propaganda electorala.

Marian Godina, mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, la Iasi: Naivi, sarmani, mila?

Marian Godina a scris pe blogul personal un mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, in timpul mitingului PSD din Iasi. Politistul nu este de acord cu cei care cred ca boamenii care s-au aplecat dupa bani sunt naivi, sarmani si demni de mila. Cei care ma urmaresc de ceva vreme stiu [] .

Guvernul Dancila tripleaza sprijinul pentru fermierii care cultiva usturoi: 3.000 de euro pe hectar

Guvernul Dancila sare in sprijinul agricultorilor care cultiva usturoi. Si creste de trei ori sprijinul pentru acestia, la 3. 000 de euro/hectar. in fiecare judet in care am fost in ultima perioada m-am.

Salvini: Amenzi de pana la 5.500 de euro pentru cei care salveaza migrantii pe mare

Ministrul italian de Interne Matteo Salvini a aprobat un nou decret de siguranta, care prevede sanctiuni dure impotriva celor care salveaza migrantii pe mare, incalcand normele SAR, dar mai ales prin care atribuie Ministerului de Interne si Directiilor Antimafia competente care reveneau ministrului Transporturilor si Procuraturilor, scrie La Repubblica, citata de RADOR.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )