Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rares Bogdan taie elanul lui Ciolacu: Klaus Iohannis nu va da premier catre PSD in urmatorii 4 ani si jumatate

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan taie elanul lui Ciolacu: Klaus Iohannis nu va da premier catre PSD in urmatorii 4 ani si jumatate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu va mai desemna niciun premier de la PSD pana la finalul mandatului. Rares Bogdan le recomanda celor de la PSD sa isi faca planuri pe termen lung si sa gandeasca o strategie pentru urmatorul ciclu electoral: 2024-2028. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan: PNL va da premierul in urmatorii patru ani. Cat timp va fi Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a spus duminica, la Antena 3, ca partidul sau va da premier in urmatorii patru ani si jumatate.

Rares Bogdan explica in ce domenii vor fi investite miliardele primite de la UE

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan arata ca cele 33 de miliarde pe care Comisia Europeana le va aloca Romaniei pot fi utlizate atat pentru combaterea efectelor economice ale pandemiei, dar si pentru alte domenii cum ar fi marea infrastructura, sanatatatea sau cercetarea.

KLAUS IOHANNIS: Fiti aliatii mei prin respectarea regulilor sanitare

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit elevilor, cu ocazia Zilei copilului, pentru eforturile extraordinare pe care le-au facut in ultimele luni si pentru modul in care s-au adaptat scolii online, rugandu-i se respecte in continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: Stiu cat de greu v-a fost in aceste luni. Ati facut eforturi extraordinare si v-ati adaptat scolii online (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu ocazia zilei de 1 iunie, un mesaj tuturor copiilor. Seful statului a declarat luni ca, in contextul epidemiei de coronavirus, copiii au facut eforturi extraordinare .

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Copilului: Va multumesc pentru ca ati fost intelegatori

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, 1 iunie, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

Ultimele luni au pus o lume intreaga la incercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai multi romani s-au comportat exemplar, spune presedintele Klaus Iohannis duminica, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, cand a.

Cuplul prezidential, la prima iesire publica dupa izbucnirea pandemiei. Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna Carmen au purtat masca si au respectat distanta sociala, la Biserica Sfanta Treime din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, in ceea ce a fost prima iesire publica a cuplului prezidential de la.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )