Libnet.ro
UNICEF

12:00

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Antena3 Antena3,
Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia. continuă pe Antena3

Ministrul Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia din Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta masuri dupa accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti si 7 raniti, pentru ca asemenea tragedii sa nu se mai repete. Concret, ministrul sustine ca vor.

Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia de la Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor de TIR

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a anuntat sambata, ca urmare a accidentului de la Ialomita, ca in perioada urmatoare vor fi adoptate masuri suplimentare de control pentru tahografe. Acesta a precizat si ca in cazul tirurilor si a masinilor care transporta marfa, autoritatile au in vedere introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care ar trebui sa detecteze daca soferii sunt obositi.

Ministrul Razvan Cuc a spus cand se deschide Lotul 3 din Autostrada Lugoj - Deva: Vor fi limitari de viteza

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat cand va fi deschis Lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva, aflat in blocaj din luna august.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )