Libnet.ro
UNICEF

20:30

Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau la un miting electoral din Murfatlar. Barbatul a lesinat langa liderul PSD, iar acesta din urma, alaturi de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor pana la sosirea unei ambulante. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau - VIDEO

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau la un miting al PSD. Premierul se afla la Murfatlar unde a avut o intalnire cu electorii sai. La finalul evenimentului un barbat a c?.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis se poate inchipui in tot felul de razboaie, insa adevarul este ca presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila, premier pana la instalarea unui nou Guvern, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ii indoctrineaza si ii alimenteaza cu ura pe cei ce urmeaza sa compuna viitorul cabinet de.

Moment stanjenitor pentru Viorica Dancila, la Slobozia. Replica unui pensionar i-a surprins pe toti: Lasati-ne, ma, sa jucam sah

Moment stanjenitor pentru Viorica Dancila, miercuri, la Slobozia, unde premierul demis a vizitat un parc in care pensionarii jucau table si sah. Desi cei mai multi dintre ei au primit-o cu zambetul pe buze,.

VIDEO Replica unui barbat din Ialomita, in timp ce Viorica Dancila era in vizita electorala: Lasati-ne, ma, sa jucam sah, mai!,

Viorica Dancila a mers, miercuri, in vizita electorala in judetul Ialomita, unde a vizitat o biserica din Slobozia, dar si un parc in care pensionarii jucau table si sah.

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Viorica Dancila a pierdut rolul de premier al Romaniei si se pare ca se va retrage la casa secreta pe care o detine si e localizata in Predeal. Daca va suferi o infrangere si la nivel de alegeri prezidentiale, aceasta se va retrage in imobilul de lux de la munte. Viorica Dancila are o casa .

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )