Libnet.ro
UNICEF

00:07

AEP: Mai putin de 4.000 de romani din Diaspora s-au inscris pentru votul la sectie, la alegerile parlamentare Cetatenii se pot inregistra pentru votul prin corespondenta pana la 22 octombrie

B1 B1,
AEP: Mai putin de 4.000 de romani din Diaspora s-au inscris pentru votul la sectie, la alegerile parlamentare Cetatenii se pot inregistra pentru votul prin corespondenta pana la 22 octombrie

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca luni noapte a expirat perioada in care cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in afara tarii s-au putut inregistra pe portalul www. votstrainatate. ro cu. continuă pe B1

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Avertismentul socant al specialistilor in schimbarea climei: Se va intampla in curand. Vom avea din ce in ce mai putin timp

In ultimii ani am avut parte de vara plina de incendii salbatice, caldura record si topire rapida a ghetii. Cu alte cuvinte, clima arctica merge mai departe si se modifica, spun specialistii. inregistrarile arata modificari in Siberia, Svalbard, Nunavut si alte zone. Studiul realizat de specialisti indica schimbari istorice. Vara arctica a anului 2020 Vara .

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

Fanii protesteaza dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic la competitia de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare cu 10 euro decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Furie pe Internet, dupa ce Simona Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Novak Djokovic pentru triumful de la Roma

Organizatorii Openului Italian si ai circuitului mondial de tenis au fost criticati virulent pe retelele sociale, dupa ce s-a aflat ca invingatorul din proba masculina de simplu de la Roma, Novak Djokovic, a.

FOTO VIDEO Lucruri mai putin stiute despre disparitiile din Romania. Ia sa vina factura de plata fiecarei familii

Se discuta foarte mult despre fenomenul disparitiilor din Romania, dar rar se mentioneaza amploarea si eforturile care se depun pentru rezolvarea cazurilor, mai ales ca de cele mai multe ori este vorba despre plecari voluntare.

Bugetari de lux: de ce sunt salariile de la stat mai mari decat cele din privat

INS vine cu niste cifre care-ti arata cat de bine castiga bugetarii in raport cu cei din mediul privat. Cresterile salariale din ultimii ani au adancit ecartul dintre cele doua medii.

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

Povestea celei mai frumoase cai ferate din Balcani - Sperante, probleme, razboi si peisaje superbe

Calea ferata Belgrad - Bar este mereu inclusa intre cele mai frumoase trasee europene unde sa mergi cu trenul, insa nu doar peisajele sunt interesante, ci si istoria ei. La marele proiect al lui Tito s-a lucrat 25 de ani, au fost probleme cu banii si multe dintre rutele secundare nu s-au mai construit niciodata. Au fost si accidente grave, dar si episoade cumplite din razboi. La fel ca in multe zone din tara noastra, si pe calea ferata de la Belgrad la Bar calatoria dureaza mai mult decat acum 40 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )